Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 22:07
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » 2016 » Грудень » 01
Життя впевнено доводить, що гарне самопочуття дитини в групі продовженого дня, бажання відвідувати її безпосередньо залежить від змісту й форм життєдіяльності в позаурочний час, характеру спілкування й відносин, які складаються в їх процесі.

Виховний простір ГПД - це, по-перше, саме середовище, в якому опиняються молодші школярі після уроків, по-друге, це спеціально організований спосіб життя дітей у даному середовищі: їхня діяльність, відносини, події, які з ними відбуваються.

Про це обговорювалось на педагогічній практиці «Створення навчально-виховного середовища у групі продовженого дня» слухачами курсової підготовки на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2.

Додав: gravolan | Переглядів: 344 | | Дата: 01.12.2016

17 листопада на базі Коломийської гімназії ім. М.Грушевського відбулось засідання методичного об’єднання практичних психологів м. Коломиї на тему «Основні компоненти психологічної готовності випускників до здачі ЗНО». З доповіддю «Психологічна готовність випускників до здачі ЗНО» виступила психолог Коломийської гімназії Пушкарук Ірина. Була розкрита актуальність даного питання, дано визначення компонентів психологічної готовності до здачі ЗНО, а також запропоновані методики дослідження цих компонентів. Психолог ЗОШ І-ІІІ ст. №5 ім.Т.Г.Шевченка Вікторія Петрікова розповіла про систему психологічної підготовки до ЗНО, дала методичні рекомендації до організації психологічного супроводу ЗНО. Володимир Акімов, психолог ЗОШ І-ІІІ ступенів №8, провів з учнями 7-А класу корекційно-розвивальне заняття «Розвиваємо пам’ять». Всі учасники засідання були задоволені плідною роботою та ефективною взаємодією.

Додав: gravolan | Переглядів: 327 | | Дата: 01.12.2016

Зустріч з музичними інструментами щоразу маленьке свято для дітей, нагода доторкнутись до дива народження музики і спробувати самим видобути мелодійні звуки. Якщо ж така зустріч відбувається у казковій атмосфері, то неодмінно западає в душу малят і пробуджує інтерес до музики. У дошкільному закладі ми не випадково особливу увагу приділяємо грі на дитячих музичних інструментах. Бо це дає змогу розвивати музичні здібності кожної дитини відтворювати нескладні ритмічні малюнки, формує вміння грати в ансамблі, пробуджує інтерес до музики, виховує почуття прекрасного.

29 листопада 2016 року в ДНЗ №19 «Ромашка» відбулася творча зустріч дітей старшої групи «Віночок» та учнів і викладачів дитячої музичної школи №2. «Подорож до музичної крамнички» провела музичний керівник Надія Іванівна Луцак. Вихованці садочка продемонстрували гру на традиційних і нетрадиційних дитячих музичних інструментах у шумовому оркестрі. Діти із захопленням слухали гру учнів музичної школи, мали змогу побачити і почути звучання справжньої бандури, скрипки, сопілки, кларнета.


В музичній залі панувала щира і тепла атмосфера, було багато посмішок і бурхливих аплодисментів. А що може бути краще від щирої посмішки дитини?...


Додав: Адмін | Переглядів: 397 | | Дата: 01.12.2016