Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 10:04
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » 2017 » Березень » 18
Соціально-духовний та здоровий фізичний розвиток особистості школяра є важливим фактором у процесі виховання. Сучасний світ багатий на спокуси. Неконтрольований доступ до соціальних мереж та інформаційного простору, неблагополучне соціальне становище дитини та оточення дуже часто несуть негативний відбиток на поведінку та життєву позицію дитини, що в подальшому може привести не тільки до правопорушень, а й шкідливих звичок. Тому перед загальноосвітніми навчальними закладами стоїть важливе завдання правильно і ефективно здійснювати превентивне виховання, тісно співпрацювати з батьками, громадськістю, державними інституціями. 
Заступник директора з виховної роботи Коломийського НВК №9 «Школа-природничо-математичний ліцей» Мар’яна Лисишин та ще 13 заступників директорів з виховної роботи на засіданні обласної творчої групи «Науково-методичний та психологічний супровід реалізації системи превентивної освіти й виховання», що відбулося 28 лютого 2017 року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, розглядали наступні питання: Як правильно здійснювати превентивне виховання. Які особливості науково-методичного та психологічного супроводу реалізації системи та превентивної освіти й виховання в загальноосвітньому навчальному закладі. Які інноваційні технології, форми та методи організації превентивного виховання в навчальному закладі. Роботу розпочали з науково-методичного інформування. Старший викладач кафедри менеджменту та освітніх інновацій Людмила Келембет розкрила науково-методичний супровід реалізації системи превентивної освіти й виховання, а методист лабораторії національного виховання ІФОІППО Оксана Фляк – інноваційні технології, форми та методи організації превентивного виховання в навчальному закладі. Про використання інноваційних психологічних технологій у реалізації системи превентивної освіти й виховання розповіла директор центру ОЦППСР Людмила Підлипна. Творча лабораторія заступників директорів з виховної роботи продовжила працювати в групах, визначаючи тематику науково-методичного збірника «Превентивна освіта й виховання: теорія та практика». Підсумовуючи роботу, слухачі обмінялися думками стосовно реалізації превентивної освіти й виховання та визначили завдання на наступне засідання. Учасник творчої групи Мар’яна Лисишин відзначила, що у ході заняття мала можливість поглибити теоретичні знання стосовно даної теми, виробити вміння та навички їх практичного застосувати, елементи тренінгу, «Особливості підліткового віку та сімейні цінності» будуть корисні у подальшій роботі з дітьми.


Додав: Адмін | Переглядів: 290 | | Дата: 18.03.2017