Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 01:42
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » 2017 » Березень » 20

Довкола вареників для бійців у Коломийському НВК №9 «Школа-природничо-математичний ліцей» згуртувалася ціла "команда" вчителів, батьків, бабусь та учнів. Впродовж двох тижнів збирали продукти муку, олій, картоплю, моркву, буряки , цибулю, капусту, рис, яйця, мак, сир, вишні.
Військові капелани Василь Довганюк та Микола Остафійчук благословили на добру справу усіх присутніх та помолились. Робота йшла злагоджено та вправно, адже кожний вкладав в улюблену справу українців свою душу, бо зі щемом в серці згадувала рідних, близьких та знайомих, які вже пройшли воєнне пекло або ще й нині воюють. Неймовірно ініціативними у цій справі стали вчителі та учні, які після уроків із захватом ліпили вареники із картоплею та вишнями , робили вінегрет та голубці .
Впевнені, домашні страви потішать вояків, нагадають про рідний дім, де завдяки їм тепло і затишно, а ще стануть свідченням того, що їх поважають, чекають і люблять, бо вони захищають кожного з нас. Діти знають, що в Україні йде війна і вони дуже болісно переживають за своїх рідних, які перебувають на Сході, дивляться вони й телебачення, що в нас відбувається і по-своєму, по-дитячому це все сприймають.
Волонтери повезли на передову 6 відер голубців, 6 відер вінегрету та більше ніж 10 тисяч вареників з картоплею та з вишнями.
Усі зізнаються, найбільше прагнуть аби всі герої скоріше повернулися додому живими та неушкодженими. Хочемо  подякувати кожному, хто відгукнувся на заклик і за власною ініціативою приносив допомогу у вигляді продуктів, хто в такий складний для країни і всіх нас час знайшов можливість прийти і долучитись до благородної справи , підтримати наших військових. 
Нехай Господь Вас обдаровує своїми ласками і подасть якнайшвидше мирне небо над Україною! Слава і честь усім небайдужим людям, волонтерам та  молодому поколінню, які є справжніми патріотами ! Слава Україні!!!







Додав: Адмін | Переглядів: 393 | | Дата: 20.03.2017

У ДНЗ №18 «Ластівка» відбувся семінар-консультація  батьківської компетентності щодо виховання і розвитку дитини «Розумію, відчуваю, спостерігаю, підтримую». Практичний психолог Куриляк Наталія Романівна ще раз підтвердила ,що даний семінар  є допомогою батькам в ефективності стосунків з дітьми і розумінні виховних дій, щодо дітей дошкільного віку. Адже спілкування з дітьми – це неабияке мистецтво,що має свої закони і механізми. Дорослі не завжди вміють безпосередньо спілкуватися та взаємодіяти з дитиною,і як результат-непорозуміння,конфлікти,відсутність теплих взаємин. Тому,для сучасної сім’ї дуже важливо налагодити адекватну взаємодію з дітьми. Батьки ознайомилися з різними підходами  сімейного виховання та методами підтримки дитини,визначили оптимальні шляхи спілкування, об’єктивного оцінювання  і проявів безумовної любові.

Додав: Адмін | Переглядів: 308 | | Дата: 20.03.2017

"Рятівною силою в нашому світі є спорт - над ним як і раніше майорить прапор оптимізму, тут дотримуються правил і поважають супротивника незалежно від того, на чиїй стороні перемога. Перемога не дає силу. Силу дає боротьба. Якщо ти борешся і не здаєшся - це і є сила".     
Тайгер Вудс.

У п’ятницю, 17 березня 2017року на базі  Коломийської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. В.Стефаника  фінішували змагання з шкільного волейболу серед учнівських команд (хлопців  і дівчат) навчальних закладів міста. Командний дух, впертість і впевненість, міцна дружба вели волейболістів вперед.  Кожне втрачене очко змушувало збиратись у своїх силах і рухатись вперед, боротись за перемогу. Хвилюванням гравців, тренерів та вболівальників не було меж.

Хлопці.
У півфіналах серед  хлопців боролись  4 команди: Коломийська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №1 ім. В.Стефаника (вчитель Книгницька Л.М., Пархоменко В.М.), Коломийська ЗОШ І-ІІІ ст.№3 (вчитель Матіос О. М.), Коломийська ЗОШ І-ІІІ ст. №8 (вчитель Бабій В.І.) та Коломийська гімназія ім. М.Грушевського (Шелест М.М.).
У першому  півфіналі зустрілися команди хлопців ЗОШ І-ІІІ ст.№3  та  ЗОШ  І-ІІІ ст. №8. Перемогу отримала команда ЗОШ І-ІІІ ст. №8.
У другому півфіналі зустрілися команди хлопців спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №1 ім. В.Стефаника та гімназія ім. М.Грушевського. Перемогу отримала Коломийська спеціалізована  школи І-ІІІ ст. №1 ім. В.Стефаника.
До  фіналу вийшли переможці – команда  хлопців Коломийської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №1 ім. В.Стефаника та  Коломийської  ЗОШ І-ІІІ ст. №8. У впевненій, цікавій спортивній боротьбі перемогу здобула Коломийська  ЗОШ I-III ст. №8, а  команда Коломийської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №1 ім. В.Стефаника  зайняла 2 місце.
Почесне третє місце виборола команда Коломийської  ЗОШ І-ІІІ ст. №3, а 4 місце - Коломийська гімназія ім. М.Грушевського.

Дівчата.
У півфіналах серед  дівчат боролись  також 4 команди: Коломийська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №1 ім. В.Стефаника (Книгницька Л.М.), Коломийська ЗОШ І-ІІІ ст. №8 (Бабій В.І.), Коломийський навчально-виховний комплекс №9 " Школа-природничо-математичний ліцей" (Макарчук В. В.) та Коломийська ЗОШ І-ІІ ст. № 10 (Волощук А. М.)
У першому  півфіналі зустрілися команди дівчат Коломийського навчально-виховного комплексу  №9 "Школа-природничо-математичний ліцей"  та Коломийської  ЗОШ І-ІІ ст. № 10. Перемогу отримала команда Коломийського навчально-виховного комплексу  №9 "Школа-природничо-математичний ліцей"
 У другому півфіналі зустрілися дівчата спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №1 ім. В.Стефаника та ЗОШ I-III ст. №8. Перемогу отримала команда Коломийської  ЗОШ I-III ст. №8.
В  фінальній зустрічі вольову перемогу здобула команда дівчат Коломийської   ЗОШ I-III ст. №8, а команда Коломийського навчально-виховного комплексу  №9 "Школа-природничо-математичний ліцей" посіла почесне 2 місце.
Бронзові  нагороди виборола команда  дівчат Коломийської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №1 ім. В.Стефаника, а 4 місце - Коломийська ЗОШ І-ІІ ст. № 10.

Варто відзначити, що за підсумками змістовної, безкомпромісної, цікавої гри, неабиякої технічної підготовки гравців, згуртованих  командних дій та палкої підтримки вболівальників  команда хлопців Коломийської  ЗОШ І-ІІІ ступенів  №8   вже третій рік поспіль і команда дівчат четвертий рік поспіль стали переможцями у спортивних змагання з волейболу. Цього року вони  будуть представляти на наше місто на І чемпіонаті шкільної ліги з волейболу  в зональних змаганнях, які відбудуться 14 квітня в Коломийської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №1 ім. В.Стефаника.

Також були присвоєні особисті нагороди як учням так і вчителям. Зокрема, кращим гравцем  змагань з волейболу серед дівчат стала учениця  Коломийського навчально-виховного комплексу  №9 "Школа-природничо-математичний ліцей" – Остафійчук Тетяна, а серед хлопців – учень Коломийської ЗОШ І-ІІІ ступенів №8 - Юзва Арсен. Відповідно було нагороджено і кращих учителів, які підготували команди переможців. Це Книгницька Л.М. (Коломийська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №1 ім. В.Стефаника) та Бабій В.І. (Коломийська  ЗОШ І-ІІІ ступенів  №8).

Під час фінальних ігор та нагородження були присутні: начальник управління освіти Любомир Бордун, директор Коломийської спеціалізованої школи І-ІІІ ст..№1 ім. В.Стефаника Мирослав Граб, учні (гравці та вболівальники), вчителі фізичного виховання - представники команд.

Всіх учасники фінальних змагань було нагороджено грамотами управління освіти, кубками, медалями та волейбольними м’ячами.

Отож, бажаємо всім призерам та учасникам  змагань,  а особливо учням – переможцям, подальших хороших результатів, вдалих ігор та яскравих досягнень! 



Додав: Адмін | Переглядів: 345 | | Дата: 20.03.2017