Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 14:20
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » 2017 » Квітень » 07
Адміністрацією дошкільного навчального закладу №19 «Ромашка» та кафе «Байгель», було організовано майстер-клас для старших дошкільників по виготовленню пряників-писанок. Діти мали змогу ближче познайомитись з професією кондитера та власноруч зробити солодкі пряники. Позитивні дитячі емоції відображалися кольоровими барвами на смаколику. Піднесений настрій та здобутий кондитерський досвід ще надовго залишиться в пом’яті маленьких дошкільнят.


Додав: gravolan | Переглядів: 351 | | Дата: 07.04.2017

Дні відкритих дверей – це дієва форма педагогічної просвіти батьків, мета якої  - об’єднати педагогів та батьків  у спільній діяльності задля гармонійного  всебічного розвитку і виховання дітей.

5 квітня  ДНЗ №7 «Росинка» гостинно запрошував батьків своїх вихованців на День відкритих дверей. Батьки мали можливість бути присутніми на заняттях, розвагах та інших режимних моментах.

Свою роботу з дітьми представила вчитель-логопед Бойчук Л.В. Батьки старших груп із цікавістю спостерігали як за допомогою різних вправ краще розвивати дрібну моторику пальців рук. Також логопед продемонструвала постановку звука [р] та автоматизацію його в складах, словах, чистомовках.

Привити бажання дітей до вивчення іноземної мови – таку мету на своїх заняттях ставить вчитель англійської мови Дмитрук Галина Олегівна. Побувавши на занятті з англійської мови разом зі своїми дітьми, батьки зрозуміли чому їхні дошкільнята із таким задоволенням спішать на «англійську». Адже Галина Олегівна уміє так невимушено, цікаво, в ігровому задумі вивчити з малюками віршик, діалог або просто звичайні слова, що вдома діти охоче демонструють всім свої «англійські здібності».

Батьки середніх груп «Метелик» і «Капітошка» були глядачами та вболівальниками цікавих козацьких забав. Інструктор з фізкультури Дудка Надія Михайлівна  організувала справжнє свято спорту для дітей. Весела розминка під музику налаштовувала всіх на позитивний настрій та цікаві змагання: козаки носили дрова і воду щоб наварити кулішу, показували свою силу під час перетягування канату, долали перешкоди при втечі з полону, дівчатка водили хороводи. Рухливі ігри не залишили осторонь жодну дитину. Радісні оплески та вигуки "Іще-іще-іще!” лунали в кінці кожного змагання.

Враховуючи побажання батьків, ми вирішили проведення Днів відкритих дверей у нашій «Росинці» - зробити доброю традицією.


Додав: gravolan | Переглядів: 391 | | Дата: 07.04.2017

Не убий!...

І слів не треба більше,

Щоб серця знов бились в унісон…

 

Сьогодні триває третя світова війна. Вона тим більш страшна, що більшість її не помічає. А нищать нині найбільш беззахисних і невинних - дітей у лонах матерів.

Метою виховного заходу «Хресна дорога ненародженої дитини», який проходив у ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 імені Т.Г.Шевченка  4 квітня для учнів 8-11 класів, було: повернути молодь до християнської моралі і сімейних цінностей, зберегти життя ще ненароджених дітей, привернувши увагу юнаків та дівчат до наслідків абортів.

У час Великого посту ми проходимо Хресною дорогою разом з Ісусом. Хресна дорога ненародженої дитини, яку підготувала Лазарук С.Ю., класний керівник 9-А класу, була  для всіх присутніх досить  нелегкою, і жертвували її в пам'ять невинно убієнних немовлят.  У 14 стаціях, які озвучили учні 9-11 класів, - історія маленького життя, крик душі дитини, яка відчуває, що її поява на світ небажана. Аборотоване маля проходить свою Хресну дорогу, як і Спаситель: воно також ні в чому не винне. Йому так само винесли вирок: «Розіпни!» - воно теж приймає  мученицьку смерть. Після кожної стації учні у молитві просили Господа відвернути надалі вбивство дітей у лоні матерів.

Отець Володимир Білослудцев, священик Катедрального собору Преображення Христового, який був запрошений на захід, наголосив, що молодь – це наше майбутнє, і дуже важливо, щоб вони не стояли осторонь цього страшного гріха проти шостої Божої заповіді.


Додав: gravolan | Переглядів: 320 | | Дата: 07.04.2017

6 квітня 2017 року у МПК «Народний дім» відбувся щорічний міський конкурс-огляд колективів художньої самодіяльності загальноосвітніх навчальних закладів  міста. Для навчальних закладів – це справжнє свято музики та  танцю; феєричне, цікаве мистецьке дійство, під час якого школярі розкривають свій творчі потенціали.
Коломия багата здібними, талановитими та обдарованими дітьми, які дарували свої вміння, хороший настрій та позитивні емоції глядачам та журі конкурсу. Цього року творчі колективи навчальних закладів представили художні номери у вокальному, хореографічному, інструментальному, оригінальному жанрах, які вражали сценічною культурою, оригінальністю творчої манери, артистичністю та емоційністю виконання.
Журі відзначило високу виконавську майстерність представників творчих учнівських колективів навчальних закладів м. Коломиї.
Нікого не залишили байдужими яскраві виступи учнів, школярі гідно представили свої навчальні заклади і показали, що кожна творча зернина проростає талантом завдяки старанням педагогів.
Виконавці кращих художніх номерів від навчальних закладів (за висновком журі) покажуть свої таланти на обласному  етапі огляду-конкурсу художньої самодіяльності серед учнів загальноосвітніх та вихованців позашкільних навчальних закладів 20 квітня 2017 року.







Додав: Адмін | Переглядів: 351 | | Дата: 07.04.2017