Вітаю Вас Гість!
Четвер, 18.04.2024, 17:11
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » 2017 » Квітень » 12

Наближається  головне свято християн – Світле Христове Воскресіння, яке символізує перемогу життя над смертю, доброти над злом і безмежної віри над відчаєм. Пасха, в першу чергу, світле сімейне свято, яке також означає і довгоочікуваний перехід від зими до весни. Саме тому  з нагоди святкування Великодніх свят в актовій залі управління освіти Коломийської міської ради 11 квітня відкрилася традиційна Великодня виставка.
Мета виставки: відродження, збереження та популяризація народних традицій та звичаїв в галузі декоративно-прикладного та художнього мистецтва,  залучення дітей до вивчення традицій українського народу та виховання культурних цінностей.
Учні загальноосвітніх навчальних закладів підготували різноманітні композиції на тему Великодня, писанки оздоблені бісером,  вироби із солоного тіста, ексклюзивні крашанки, м’які іграшки, кошики, символіка яких вражає своєю неповторністю. Радують око декоративні об’ємні роботи виконані в таких техніках як: квілінг, паперопластика, аплікація, оригамі, ліпка  і т.д. Яскравими експонатами є творчі роботи з використанням техніки бісероплетіння та декупажу.
Роботи  вражають яскравістю кольорів та безмежною фантазією, нестандартним поєднанням різних технік і особливим емоційним забарвленням, адже Великодня тематика є найулюбленішою серед дітей.
Запрошуємо на Великодню виставку, щоб помилуватись виробами учнів нашого міста. Виставка триватиме до 26.04 2017 р.






Додав: Адмін | Переглядів: 405 | | Дата: 12.04.2017

Питання безпритульних тварин завжди було актуальним і залишається таким досі. Щодня, проходячи повз сміттєві баки, ринки, можна зустріти чиїхось колишніх домашніх улюбленців чи тварин, які взагалі не знали людської ласки. Зраджені, покинуті напризволяще, вони блукають вулицями у пошуках їжі та прихистку, викликаючи у людей різні емоції. Одні просто проходять повз чотирилапих безхатченків, інші підгодовують тварин, треті їх остерігаються. Лише одиниці готові взяти у свою сім'ю тварину з вулиці. Тішить те, що в нашому рідному місті діє притулок для хворих собак. Саме сюди 7 квітня (у рамках Міжнародного дня бродячих тварин) завітали із класним керівником Ковальською У.П. учні 6-Б класу Коломийської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 ім. Т.Г.Шевченка. Комісія учнівського самоврядування «Милосердя» організувала в класі збір сухого корму,круп,кісток,речей для підстилки, закупили мисочки, медикаменти.

«У Коломийському притулку більше 150 собак, і всі вони потрапили сюди вже хворими або каліками» - розповіла працівниця п. Юлія Рибалкіна. Хотілося б нагадати усім: «Ми відповідаємо за тих, кого приручили». У цій відомій у всьому світі фразі полягає суть людського гуманізму. Ми повинні завжди пам'ятати про тих живих істот, яких змусили повірити в нашу любов, і ніколи їх не розчаровувати. Тільки така висока ступінь свідомості і відповідальності є головним мірилом людяності. Люди, не кривдіть братів наших менших! Адже вони вірять в нашу доброту...


Додав: gravolan | Переглядів: 368 | | Дата: 12.04.2017