Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 09:09
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » 2017 » Грудень » 05
Сучасний етап реформування освіти характеризується посиленням уваги до особистості, спрямуванням зусиль педагогів на розвиток творчого потенціалу учасників освітнього процесу. Реалізація нових векторів розвитку освіти потребує використання інноваційних педагогічних технологій, пошуку нових, вдосконалених концепцій, принципів, підходів до освіти, суттєвих змін у змісті, формах і методах навчання, виховання, управління освітнім процесом.

З цією метою 01 грудня 2017 року на базі гімназії ім. М.Грушевського проведено семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему « Інноваційні аспекти діяльності педагогічного колективу в умовах впровадження концепції Нової української школи».

     
Заступник директора з навчально-виховної роботи гімназії ім. М. Грушевського, кандидат психологічних наук Гриджук В.Д. презентувала учасникам семінару модель успішної нової української школи, яка здатна формувати успішних людей, готових до вибору в ситуації невизначеності та вміння самостійно приймати рішення, брати на себе відповідальність за результат діяльності, прогнозувати своє майбутнє та майбутнє своєї держави України. Одночасно Гриджук В.Д. презентувала технології тайм-менеджменту в професійній діяльності вчителя і акцентувала увагу на необхідності розвитку інноваційного мислення освітнього менеджера, здатного планувати, досягати поставленої мети, керувати своїм часом і бути успішним. Адже  впровадження технологій тайм-менеджменту  є одним із інструментів досягнення успіху у вирішенні поставлених задач, створенні власних ідей.

Успішні, сучасні вчителі, учні. Які вони? Який потрібен нині українській державі і Новій українській школі вчитель і учень? Чи є вічні мірила успіху вчителя і учня? Що маємо робити, щоб стати сучасними, успішними вчителями і учнями? Це коло питань, що було в центрі уваги  освітнього ток-шоу за участю учасників освітнього процесу: вчителів, учнів, батьків гімназії ім. М. Грушевського, організованого заступниками директорів закладу з навчально-виховної роботи Гриджук В.Д. та Ткачук І.С.


Заступник директора з навчально-виховної роботи Цепла Л.П. презентувала досвід використання освітніх технологій педагогами свого навчального закладу. Запропонована фокус-групова дискусія «Освітнє середовище…Яким йому бути?» за участю вчителів гімназії продемонструвала міцний, творчий, потенційний педагогічний колектив, який неоднозначно підходить до проблем формування Нової української школи. Однак кожен вчитель закладу переконливо впевнений, що успішна Нова українська школа може бути побудована на загальнолюдських моральних принципах, на засадах педагогіки партнерства та принципу дитиноцентризму.
Додав: Адміністратор | Переглядів: 271 | | Дата: 05.12.2017

05 грудня 2017 року у місті Коломия стартували змагання з волейболу серед збірних команд юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів міста. Урочисте відкриття проходило у загальноосвітній школі І-ІІІ ступені№8. Розпочались змагання з виконання Гімну України. З вітальним словом до учасників заходу звернувся Мельник Іван Петрович, головний спеціаліст управління освіти, який побажав усім спортсменам вдалої гри та подальших успіхів у спорті. У цих змаганнях беруть участь 44 команди волейболістів з 11 загальноосвітніх навчальних закладів міста, серед яких 22 команди учнів 7-8 класів, 22 команди учнів 9-11 класів. Триватиме спортивно-масовий захід з 05.12.2017р. до 15.12.2017р.


Додав: Адміністратор | Переглядів: 298 | | Дата: 05.12.2017