Вітаю Вас Гість!
Середа, 24.04.2024, 10:06
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 100 101 102 103 104 ... 176 177 »

Шановні працівники дошкільних навчальних закладів!

Сердечно вітаємо Вас із професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля.

Ваша професія вимагає глибокої самовіддачі, невичерпної енергії, надзвичайного терпіння, великої любові і поваги до її Величності Дитини.
Виховання дітей – не легке, але дуже почесне завдання. Адже, Ви, працівники дошкілля, кожного дня відкриваєте для малюків двері у квітучий сад знань, мудрості і доброти; даруєте їм материнську любов і тепло.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, творчого пошуку, успішного втілення власних мрій та ідей. Хай Ваше життя буде сповнене невичерпною енергією, любов’ю вихованців, повагою і вдячністю батьків. Нехай ніколи не згасне тепло Ваших сердець, а кожний день буде сповнений світла, радості, тепла, віри у щасливе майбутнє. Хай Ваші вихованці зростають здоровими, щасливими дітьми, справжніми громадянами України.

З професійним святом! З Днем Дошкілля!

Начальник управління освіти Л.Бордун
Сохранить
Додав: gravolan | Переглядів: 447 | | Дата: 26.09.2016

Прекрасного осіннього дня загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6 імені Героя України Тараса Сенюка відсвяткувала свій подвійний ювілей – 25-річчя нового корпусу навчального закладу та 70-річчя заснування школи.

Із цією подією працівників школи прийшли привітати секретар міської ради Любомир Жупанський, начальник управління освіти Любомир Бордун, депутати міської ради Сергій Федчук, Тарас Гнатишин, Геннадій Романюк, викладачі Коломийського інституту Прикарпатського Національного Університету ім. В.Стефаника Ольга Петрів, Михайло Ковальчук.  

Слова подяки були адресовані колективу школи, випускникам та батьківському комітету, а справжнім сюрпризом від міської ради став подарунковий сертифікат на суму 100 тис. грн. для придбання необхідного обладнання.

 Несподіванкою також став фільм про школу «Тепла пристань дитинства», який презентував член Національної спілки журналістів, коломиянин Василь Нагірний. Окрім того, краєзнавець подарував для школи книгу з колекції науково-культурологічного проекту «Коломийська бібліотека».

З вітальним словом звернулися до присутніх кандидат психологічних наук, доцент кафедри педагогіки та психології Ольга Петрів та завідувач кафедри філологічних наук, кандидат філологічних наук Михайло Ковальчук, які подарували підбірку літератури для шкільної бібліотеки. Оригінальним було привітання Михайла Ковальчука, який побажав педагогічному колективу «25-літнього молодечого запалу та 70-літньої мудрості».

Приємно було бачити на святі колишніх працівників навчального закладу, зокрема директора школи Григорія Гуменюка. На урочистість завітало і багато випускників минулих років, які зі словами вдячності вітали своїх наставників.



Додав: gravolan | Переглядів: 399 | | Дата: 23.09.2016


Оголошується заміщення вакантної посади директора Коломийського навчально-виховного комплексу «дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад І ступеня  №20 «Світлячок» Коломийської міської ради.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів:

  • громадянин України
  • високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки
  • вища педагогічна освіта не нижче освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст»  за спеціальностями «Початкова освіта» або «Дошкільне виховання»
  • стаж педагогічної роботи особи у сфері дошкільної або загальної середньої освіти не менше як 3 роки
  • володіння інформаційно-комунікаційними технологіями


Документи приймаються до 11 жовтня 2016 року:

  1. заява на ім’я начальника управління освіти щодо проходження атестації з наданням згоди на обробку перcональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних”
  2. копія документів про вищу освіту
  3. копія документа, що посвідчує особу
  4. копія ідентифікаційного коду
  5. 2 фотокартки розміром 4х6 см
  6. біографічна довідка
  7. атестаційний лист (2 примірники)
  8. характеристика діяльності
  9. програму розвитку закладу на один і п’ять років.


Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

За довідками звертатись: м. Коломия, вул. Кобринського, 10. Телефон (03422) 2-66-47

Додав: boromyr | Переглядів: 375 | | Дата: 19.09.2016



15 вересня
в приміщенні спеціалізованої школи №1 відбулося засідання учнівської ради міста та вибори президента учнівського активу.

Основна мета зустрічі – це обрання президента учнівської ради міста. На початку вересня у загальноосвітніх навчальних закладах пройшли вибори керівників органів шкільного самоврядування, найбільш активні з них представляли склад новообраного учнівського активу міста. Головна ж інтрига – хто стане його президентом.

Саме президент повинен буде ознайомитися з кожним членом учнівської ради міста, вивчити особливості та уподобання кожного і залучити їх у ті сфери діяльності, де активіст зможе себе реалізувати найкраще, адже одним ближче спорт, другим – культурно-просвітницькі заходи, третім – наукова діяльність, четвертим – профілактичні заходи. Тобто спочатку відбудеться знайомство, потім планування роботи, і нарешті втілення намічених планів спільно із нашим відділом, які допоможуть нам зрозуміти молодь, а їй реалізувати свої потреби в місті.

Шляхом самовисування на пост президента ради учнівської міста претендували чотири кандидатури:
кандидати на посаду Голови учнівської ради міста представили себе, свої програми та шляхи їх реалізації.

Ознайомившись із кандидатами та їхніми програмами, 21 представник учнівського самоврядування шляхом таємного голосування обирав того чи іншого кандидата. Підрахунок голосів здійснювала лічильна комісія.

Згідно підбитих підсумків голосування:

Балабаник Віолетта, учениця 11 класу гімназії ім..М.Грушевського -отримала 3 голоси;
Новіцька Катерина, учениця 11 класу загальноосвітньої школи №3, 4 голоси;
Геник Христина, учениця 9 класу НВК№9»школа природничо-математичний ліцей»- 6 голосів;
Семенюк Аліна, учениця загальноосвітньої школи №8- 8 голосів;

Таким чином, президентом Молодіжної ради міста стала учениця загальноосвітньої школи №8, Семенюк Аліна.

Координатором діяльності Ради учнівського самоврядування призначено учителя англійської мови спеціалізованої школи №1 Мельничук Іванну Валеріївну.


Сохранить
Додав: gravolan | Переглядів: 424 | | Дата: 16.09.2016

Міністерство освіти і науки запрошує педагогів, завучів та директорів шкіл взяти участь в онлайн-опитуванні, яке має з’ясувати, що заважає педагогу й адміністратору школи працювати? Про відповідну ініціативу повідомили у прес-службі МОН.

Онлайн-проект «Діти та папери» також має дізнатись думку освітян про те, як необхідно змінювати ситуацію та від кого залежатимуть відповідні зміни.

У Міністерстві освіти і науки також зазначають, що міністр Лілія Гриневич визначила одним із пріоритетних завдань відомства дебюрократизацію системи освіти.

«Реагуючи на численні звернення вчителів та адміністраторів шкіл, МОН і спільнота відповідального вчительства EdCamp Ukraine розпочинають проект «Діти і папери: як досягти балансу в школі?». Цей проект - масштабне онлайн-опитування щодо розвантаження вчительської та адміністративної роботи з подальшим публічним обговоренням та розробкою плану дій», - зазначають у відомстві.

Передбачається, що опитування освітян будуть анонімними. До участі запрошуються педагоги й адміністратори закладів освіти (директори та їх заступники) всіх типів та форм власності.

До публічного обговорення на другому етапі також будуть запрошені  співробітники відділів і департаментів освіти.

Перший етап буде проведений з 13 вересня до 13 жовтня 2016 року.

Після узагальнення результатів опитування, виявлення критичних точок в роботі школи, пов’язаних з документообігом та звітністю, відбудеться проведення другого етапу (6 листопада – 1 грудня) в ході якого здійснюватиметься відкрите онлайн-обговорення отриманих даних та розробка пропозицій щодо можливості подальших змін.

Як відомо, Міністерство освіти і науки впродовж 2014-2015 років намагалось дебюрократизувати освітній процес, але усі ініціативи відомства наштовхнулись на спротив місцевих чиновників.


Сохранить
Додав: gravolan | Переглядів: 422 | | Дата: 14.09.2016