Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 18:17
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 101 102 103 104 105 ... 176 177 »
Відповідно до статті 16 Закону України «Про загальну середню освіту», листа Міністерства освіти і науки України від 09.06.2016 р. №1/9-926 «Про структуру 2016/2017 навчального року та навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів» управління освіти Коломийської міської ради погоджує таку структуру 2016/2017 навчального року:

  • Свято «День знань» – 1 вересня 2016 року;
  • Свято «Останній дзвоник» – 26 травня 2017 року.

Навчальні заняття організувати за семестровою системою:
І семестр – з 01 вересня по 30 грудня 2016 року
ІІ семестр – з 16 січня по 26 травня 2016 року

Канікули:
Осінні – з 29 жовтня по 06 листопада (9 днів)
Зимові – з 31 грудня по 15 січня (16 днів)
Весняні – з 25 березня по 02 квітня (9 днів)


Додав: boromyr | Переглядів: 424 | | Дата: 12.09.2016

Додав: gravolan | Переглядів: 408 | | Дата: 01.09.2016

Шановні вихованці та педагогічний колективе Коломийської станції юних туристів!


З нагоди Вашого свята прийміть найщиріші вітання та побажання творчої наснаги, успіхів та нових злетів!



Калейдоскоп десятиріч – калейдоскоп поколінь… 25 років – це багато і мало водночас . В долі школи – це тільки початок, злет, формування стилю навчання та виховання, самоствердження, пошук свого обличчя. Якщо школа дає обов’язкові знання, то в позашкільному закладі дитина розкриває свої таланти і обдарування, реалізовує свій потенціал, залучається до традицій та культури рідного краю, усвідомлює себе частиною українського народу.



Діяльність закладу за туристсько-краєзнавчим напрямком, екскурсійна та оздоровча робота з учнівською молоддю сприяє формуванню національно-патріотичної свідомості, активної громадянської позиції та здорового способу життя. Основні завдання були і залишаються незмінними: через туризм та краєзнавство прищепити у вихованців любов до рідного краю, виховати здорових і сильних патріотів своєї Батьківщини, здатних долати різні труднощі, орієнтуватися в навколишньому середовищі та набути важливих вмінь і навичок для самореалізації в дорослому житті.



За 25 років існування станції було чимало славних сторінок в її розвитку. Десятки тисяч кілометрів подолали ваші вихованці пішки, на лижах, човнах, велосипедах гірськими стежками та повноводними ріками Карпат, просторами України в походах різних категорій складності щоб побачити, пізнати, дослідити, змужніти. Ваш заклад – один з кращих не тільки в Коломиї, а знаний на теренах області та всієї України як такий, що створив свою власну модель сучасного позашкільного однопрофільного закладу.


Станція юних туристів залишила на все життя свій відбиток в душах тисяч юних коломиян та їх наставників, зіграла не останню роль у житті тих, хто приєднався до туризму у всіх його проявах, хто знайшов нових друзів.



Тож зичимо вам невичерпного натхнення, творчого пошуку, реалізації всіх планів! Нехай Ваш досвід і професіоналізм, величезний потенціал і надалі служитиме зміцненню нашої держави.


Зі святом! Успіхів та натхнення!СохранитьСохранить
Додав: gravolan | Переглядів: 352 | | Дата: 01.09.2016



Можна довго шукати на мапі країну, де жили б такі ж вільні духом, світлі душею і цілеспрямовані люди, як в Україні. Ми вміємо згуртуватися, відстояти себе, вміємо радіти життю попри все, без надії сподіватись, допомагати ближнім, навіть коли самому непереливки. І це у нас не забереш.

Нехай усе, через що нам довелося пройти, зробить нас сильнішими, відважнішими і відповідальнішими. Адже «щастя – це те, що дається з боєм», - стверджує відомий поет-революціонер Сергій Жадан.

Ми живемо в часи змін, історія твориться сьогодні. Тож нехай довгі роки шукань тієї омріяної щасливої країни увінчаються успіхом! Хай в кожній українські родині буде мир і злагода, хай ваші лиця світяться щастям, а будинки сповняться затишком і достатком!

Коломийська міська рада
Додав: gravolan | Переглядів: 340 | | Дата: 23.08.2016

Концепцію «Нової української школи» – ідеологію реформи середньої освіти, що почне діяти в 2018 році, сьогодні, 18 серпня 2016 року, під час педагогічної конференції «Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти у 2015/2016 навчальному році та завдання на 2016/2017 навчальний рік» в Будинку Уряду презентувала міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

«Наше завдання – кожній дитині дати доступ до якісної освіти. Успіх України в тому, щоб побудувати суспільство освіченого загалу, бо кожна дитина, не залежно від її здібностей, має право на успіх в житті, на максимальне розкриття власних здібностей, яке може запропонувати якісна освіта», - наголосила Лілія Гриневич.

Міністр зазначила, що реформа орієнтована на те, щоб зробити випускника конкурентноздатним у 21-му столітті - випустити зі школи всебічно розвинену, здатну до критичного мислення цілісну особистість, патріота з активною позицією, інноватора, здатного змінювати навколишній світ та вчитися впродовж життя.

Формула «Нової української школи» складається з 8 базових компонентів:

  • Нового змісту освіти, заснованого на формуванні компетентностей, необхідних для успішної самореалізації в суспільстві.
  • Педагогіки, що ґрунтується на партнерстві між учнем, учителем і батьками.
  • Умотивованого учителя, який має свободу творчості й розвивається професійно.
  • Орієнтації на потреби учня в освітньому процесі, дитиноцентризм.
  • Наскрізного процесу виховання, який формує цінності.
  • Нової структури школи, яка дозволяє добре засвоїти новий зміст і набути компетентності для життя.
  • Децентралізації та ефективного управління, що надасть школі реальну автономію.
  • Справедливого розподілу публічних коштів, який забезпечує рівний доступ усіх дітей до якісної освіти.

Як повідомляє прес-служба Міністерства освіти, виховний процес буде невід’ємною складовою усього освітнього процесу і орієнтуватиметься на загальнолюдські цінності. Виховання не буде винесено в окремі «заняття з моралі». Формування характеру можливе лише через наскрізний досвід. Усе життя Нової школи буде організовано за моделлю поваги прав людини та демократії.

Представлений варіант концепції не є остаточним, кожен може долучитися до обговорення та надіслати свою думку щодо концепції за адресою novashkola@mon.gov.ua. У темі листа необхідно вказати «Обговорення Концепції», а у листі обов’язково зазначити назву розділу, абзац і номер сторінки, яких стосуються думки.

«Я хочу заохотити всіх, хто має таку можливість, обєднувати навколо ідей нової школи освітян. Ми мусимо дивитися не тільки під ноги, плутаючиcь в сьогоднішніх проблемах, ми мусимо йти вперед», - додала Лілія Гриневич.

ЗАВАНТАЖИТИ КОНЦЕПЦІЮ

Додав: gravolan | Переглядів: 505 | | Дата: 22.08.2016