Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 14:16
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 123 124 125 126 127 ... 176 177 »
28 травня 2015 року на площі Т. Шевченка відбулося урочисте свято «Випускник-2015». Випускники гордо крокували вулицею у вишиванках. На свято було запрошено високоповажних гостей:  Владику Коломийсько-Чернівецької єпархії Української Греко-католицької церкви В. Івасюка, міського голову І. Слюзара, заступника міського голови І. Граділя, секретаря міської ради Б. Колодніцького, начальника управління освіти М. Грицан, директора ІМЦ У. Волощук.
За високі досягнення у навчанні 33 випускники було нагороджено золотими і 13 срібними медалями, а їхнім батькам вручили подяки від управління освіти.
Троє випускників Ю. Варщук, учень ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, Б. Гайдащук, учень СШ І-ІІІ ст. № 5 ім. Т. Шевченка та І. Вишиванюк, учениця гімназії ім. М. Грушевського удостоїлися персональної премії Героя України В. Ткачука.



Додав: Рудик_ТМ | Переглядів: 385 | | Дата: 02.06.2015

29 травня в Коломийській ЗОШ № 6 відбулося свято останнього дзвоника та відкриття меморіальних дощок в пам’ять Андрія Федчука, заслуженого майстра спорту України з боксу, бронзового призера літніх Олімпійських ігор у Сіднеї, бронзового призера чемпіонату світу серед юніорів та срібного призера чемпіонату Європи 2004 року, депутата Коломийської міської ради, що трагічно загинув та Сенюка Тараса підполковника, командира батальйону 95-ї Житомирської аеромобільної бригади, який загинув в 2014 році у ході антитерористичної операції під Слов'янськом.

На заході з нагоди відзначення останнього дзвоника та відкриття меморіальної дошки були присутні голова Коломийської райдержадміністрації, депутат міської ради Л.О.Глушков, заступник міського голови І.І.Граділь, начальник управління освіти Коломийської міської ради М.М.Грицан, батьки загиблих героїв, представники громадськості, батьки, учні та гості свята. Право відкрити меморіальну дошку було надано голові Коломийської райдержадміністрації Л.О.Глушкову, заступнику міського голови І.І.Граділю та матерям героїв, опісля присутні вшанували пам’ять героїв хвилиною мовчання та покладанням квітів. Після чого, голова Коломийської райдержадміністрації Л.О.Глушков в своїй промові привітав вчителів та учнів із закінченням навчального року.

джерело

 
Додав: gravolan | Переглядів: 387 | | Дата: 29.05.2015

Випускний. Для кожного із нас це свято особливо зворушливе. Адже означає завершення дитинства та перехід до нового, відповідального дорослого життя. Відзначили свій випускний і школярі коломийської спеціалізованої школи № 5. 28 учнів закінчили четвертий клас.

Додав: gravolan | Переглядів: 412 | | Дата: 29.05.2015

19 травня в Коломийській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбулась батьківська конференція на тему «Підліткова тривожність -  міф чи проблема?».
Запрошені фахівці: священик УГКЦ отець Іван, священик УПЦКП отець Анатолій, голова  Коломийської РДА Л. Глушков, підлітковий терапевт Монастирська Н.С., майор міліції Василецький В.В., вчитель-ветеран, письменниця Никируй Г.М. активно працювали з присутніми батьками, охоче відповідали на їхні запитання, адже важливу роль в житті дитини відіграє родина і саме батьки неодноразово турбуються, як зняти тривогу в маленькій душі. 
Готуючись до розв’язання цієї нелегкої проблеми, психолог та соціальний педагог школи Лідія Кибич та Галина Шрам провели серед учнів тестування, щоб виявити рівень тривожності в дітей.
Дійшли висновку, що саме родинне тепло, спілкування з батьками, спільне вирішення проблем запобігають проявам тривожності та допомагають з нею боротися.

  

Додав: Рудик_ТМ | Переглядів: 325 | | Дата: 28.05.2015

25 травня 2015 року у Палаці культури «Народний дім» відбулося загальноміське свято «Обдарованість року – 2015». Гордість за нашу молоду, творчу, талановиту еліту прийшли розділити поважні гості: міський голова І. Слюзар, депутат міської ради, голова Коломийської районної державної адміністрації Л.Глушков, отець В.Касіян, начальник управління освіти М.Грицан, директор інформаційно-методичного центру У. Волощук. У різних номінаціях було нагороджено 152 обдарованих дітей, а їхні батьки отримали подяку від управління освіти. Найвищу нагороду – премію міського голови вручили 8 учням, які здобули два, три і більше призових місць у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін і призерам  ІV етапу та 4 учителям, які їх підготували.

У «Книгу рекордів освіти міста» золотими літерами вписали імена рекордсменів освіти Коломиї:  Назара Огороднікова, учня 9 класу ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 та Ірини Мизюк, учениці 9 класу НВК № 9 «Школа-природничо-математичний ліцей». Першим рекордсменом при  започаткуванні Книги була учитель географії та економіки гімназії ім. М. Грушевського Л. Матковська, яка продовжила свій рекорд. А у цьому навчальному році за підсумками участі у всіх номінаціях право бути занесеним до «Книги рекордів освіти» належить директору НВК № 9 «Школа-природничо-математичний ліцей» Г. Пасічній.

Символом мудрості – совою нагородили учнів-рекордсменів. На освітянському небосхилі цьогоріч засяяли перемогою в олімпійському русі два навчальні заклади – це колективи гімназії ім. М. Грушевського та ЗОШ І-ІІІ ст. № 4, яким вручили кубки.

Учасників свята вітали юні таланти нашого міста, а звершилося свято святковим тортом і феєрверком.













Додав: gravolan | Переглядів: 444 | | Дата: 26.05.2015