Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 07:18
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 97 98 99 100 101 ... 176 177 »

         З метою організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх школах, зміцнення здоров’я дітей, залучення їх до регулярних занять футболом, виявлення здібних футболістів, підвищення масовості дитячо-юнацького футболу, популяризації та розвитку футболу в місті з 18 по 20  жовтня 2016 року на базі стадіону «Юність» відбулись міські змагання з футболу Всеукраїнського турніру «Шкіряний м’яч» серед  учнів  2006, 2005, 2004 років народження. В ході проведення  змагань юні футболісти показали свою високу спортивну майстерність та вправність. 

         

За підсумками футбольних баталій місця у турнірній таблиці розподілились так:

- серед учнів 2006 року народження:

І місце – СШ І-ІІІ ст.№1 ім.В.Стефаника;
ІІ місце - ЗОШ І-ІІ №7;
ІІІ місце -  гімназія ім. М.Грушевського;



Команда СШ І-ІІІ ст.№1 ім.В.Стефаника 2006 року народження

- серед учнів 2005 року народження:
І місце -  гімназія ім.М.Грушевського;
ІІ місце ... Читати далі »

Додав: boromyr | Переглядів: 407 | | Дата: 25.10.2016

20 жовтня, як зазвичай, згідно річного плану та за бажанням батьків і дітей ​в НВК №20 "Світлячок" відбувся ярмарок. Атмосфера свята вирувала в повітрі: крамарі у вишиванках з щирою українською посмішкою та з талантом до торгівельної справи - рекламували товар та приповідали. Виторг вийшов на славу та й товар був різноманітний - домашня випічка, дари саду, городу, жіночі прикраси із бісеру.

Школярі молодших класів із цікавістю та азартом ввійшли в роль покупців - самостійно вирішували , як потратити свої кошти. Спостерігаючи за ними. можна було зрозуміти, хто вже з дитинства має хист до економічних розрахунків, вміє торгуватись та заощаджувати; разом з тим, діти проявляли щирість та ділились зі своїми друзями смаколиками. Протягом багатьох років проводиться ярмарок, і, завдяки активній участі батьків, їх ентузіазму, бажанню жити інтересами своїх дітей цей захід має своє продовження ...

вихователь-методист Палагнюк Г.А.





Додав: gravolan | Переглядів: 360 | | Дата: 24.10.2016


13 жовтня у школі-ліцеї відбулося засідання обласної творчої групи керівників закладів нового типу на тему "Діяльність керівників ЗНЗ з організації фінансово-господарської діяльності та внутрішнього контролю".

Впродовж засідання завідувач лабораторії ОІППО Ольга Нижник та керівники шкіл в режимі діалогу обговорили питання шкільної автономії як механізму розвитку освіти, принципи фінансування школи, складання кошторису, поділилися досвідом економії в межах навчального закладу та отримали практичні поради з управління шкільним бюджетом.

На практичному модулі учасники засідання побували на уроці економіки "Геологічна дилема", де мали нагоду побачити використання комп'ютерних технологій під час навчально-виховного процесу. Вчитель економіки Гуцуляк Т.В. продемонструвала колективну роботу учнів з віртуальною дошкою Padlet та роботу у програмі Plickers, за допомогою якої вона проводить фронтальне опитування та миттєве оцінювання учнів на уроці. Після уроку керівників шкіл ознайомили з досвідом роботи школи-ліцею з питання проведення внутрішнього контролю. Зокрема, адміністрація школи-ліцею поділилася досвідом проведення контрольних робіт в програмі MyTest, яка допомагає миттєво зібрати та проаналізувати результати, виставити бали згідно заданої в тесті шкали.

Прец-центр НВК №9 "ПМЛ"

Додав: boromyr | Переглядів: 346 | | Дата: 23.10.2016

13 жовтня у Коломийському будинку дитячої та юнацької творчості педагоги та вихованці провели годину мужності, пам’яті та шани, звірили пульс свого серця з пульсом геройського чину борців за кращу дорлю України.

Домінантою заходу була теза єдності героїчної традиції українського воїнства від княжих часів до наших днів та впевненість у незнищенності української нації, яка знаходиться під Покровом Пресвятої Богородиці. Саме вона несе світові з любов’ю у серці віру і надію в перемогу добра.


Сохранить
Додав: gravolan | Переглядів: 374 | | Дата: 18.10.2016

Як відомо, людина нерозривно пов’язана з минулим свого народу, його історією. Тому 12 жовтня у Коломийській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 відбувся захід «Герої завжди поміж нас», присвячений Дню захисника України, Дню українського козацтва, 74-й річниці створення Української Повстанської Армії та святу Покрови Пресвятої Богородиці.

На святі були присутні гості:отець Анатолій – священик УПЦКП, Василь Довганюк – військовий капелан Збройних Сил України, Володимир Бойцан – учасник АТО, заступник міського голови, Наталія Палагнюк – спілка жінок і матерів воїнів АТО, Богдан Гришук – волонтер, Сергій Захаров – учасник АТО, позивний «Кєша», Олександр Миронюк - учасник АТО, позивний «Коломия», Михайло Голіней – учасник АТО , позивний «Дідо», Іванна Лизанчук – волонтер благодійної організації «Діти милосердя».

До заходу ретельно готувалися, декламували вірші, співали і танцювали.

о. Анатолій розповів про історію появи свята Покрови Пресвятої Богородиці. Військовий капелан Василь Довганюк, учасники АТО та волонтери представили елементи зброї з зони АТО, показали короткий відеофільм про їх волонтерську діяльність та розповіли про суворі будні наших солдат, подарували школі окремі експонати з виставки.

Сподіваємося, що такі заходи сприятимуть розвитку патріотичних почуттів до рідної землі, до захисників України та взаємоповагу один до одного, підвищуватимуть інтерес до героїчного минулого держави і сьогодення, прищеплюватимуть учням любов до Батьківщини.

Калин О.М. заступник директора з виховної роботи Коломийської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3
Додав: gravolan | Переглядів: 568 | | Дата: 17.10.2016