Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 07:27
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » 2018 » Грудень » 3 » Ювілей
14:53
Ювілей
Віват! Велична Альма-матер! Ліцей - священний оберіг.В твоїх стінах перебуватиВелика честь для нас усіх.Неповторна мелодія ліцейного вальсу перенесла випускників Коломийського навчально-виховного комплексу № 9 «Школа-природничо-математичний ліцей» у шкільні роки. 10 років ліцею…

Це свято спогадів і свято сподівань. Минулого й майбутнього - прекрасна й світла мить. 10 років ліцею… Це мало чи багато? Для історії - це лише мить, а для закладу-час зростання, виховання нової генерації.Життя, наче потяг…Зупинка під назвою «Школа»…А далі веде вас усіх незнайомий маршрут.Зустріч щемка, і розчулені очі довкола,Ви йдете все далі, а ми залишаємось тут…2007 року в освітянському просторі Коломиї визріла потреба створення навчального закладу нового типу - природничо-математичного ліцею. Нові освітні віяння потребували нового дихання, тому до формування іміджу ліцею долучилися і вчителі, і учні, і влада, і громадськість. Ліцей змінювався, зростав, формував свої родинні традиції.


Традиційним святом з 2009 року стала «Посвята в ліцеїсти» учнів, які пройшли етап конкурсних випробувань. А ідеалом для згуртування є емблема, присяга та гімн ліцеїстів. З вітальним словом виступили директор ліцею Ганна Пасічна, преосвященний владика Коломийської єпархії УГКЦ Василь, преосвященний єпископ Коломийський і Косівський УПЦ Юліан, директор Департаменту акредитації та моніторингу Державної служби якості освіти України Іван Юрійчук, заступник міського голови Володимир Бойцан, начальник управління освіти Любомир Бордун, проректор з науково-педагогічної роботи Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, кандидат фізико-математичних наук, доцент Руслан Запухляк, доцент кафедри радіотехніки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Володимир Браїловський, завідуючий кафедри диференціальних рівнянь та прикладної математики Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Роман Заторський, директор Коломийського педагогічного коледжу Валерій Ковтун, депутати міської ради Ігор Костюк та Сергій Федчук, директори ЗЗСО міста Коломиї.

На сьогодні наші випускники - це молоді спеціалісти, які працюють і розвиваються як професіонали, це прекрасні та відповідальні фахівці, якими ми гордимося. Усі покоління випускників – це креативні та успішні особистості з новим мисленням. Ліцей започаткував проектно-цільову програму «Школа життєутвердження». Наша школа - це школа радості, школа творчості, школа нових технологій. Ліцей пишається численними перемогами ліцеїстів у ІІ-ІV етапах всеукраїнських учнівських олімпіад, призерами МАН України, численними перемогами у міжнародних та всеукраїнських конкурсах.

Школа міцніє, як дерево корінням, своїми талановитими учнями. Ліцеїсти цих випусків - це творча плеяда, які започаткували театральний гурток, організовували різні мистецькі та творчі конкурси, інтелектуальні брейн-ринги, творчі родинні зустрічі. Саме вони –вміють досліджувати, роблять різні наукові експерименти, створюють власні програми. І сьогодні випускники навчаються у вищих навчальних закладах України та за кордоном.

Білокрилими птахами в святковому залі злітали задушевні, щирі слова наших випускників, вчителів, гостей, закордонних партнерів.


Додав: Гість | Переглядів: 440 | | Рейтинг: 0.0/0