Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 18:05
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » 2018 » Січень » 31 » Літературно-мистецький вечір «Коли Ви вмирали – Вам дзвони не грали»
17:08
Літературно-мистецький вечір «Коли Ви вмирали – Вам дзвони не грали»

29 січня в Народному домі відбувся літературно-мистецький вечір «Коли Ви вмирали – Вам дзвони не грали», присвячений молодим героям, які першими згоріли сто років тому на жертовному вогні в ім’я самостійної України в нерівному бою під Крутами та тим, хто відстоює державний суверенітет і незалежність нашої Батьківщини на сході України в жорстокій боротьбі з підступним ворогом.

Захід, адресований ровесникам крутянців – учням-старшокласникам, усім коломиянам, тим, хто прагне «прочитати тую славу», відкрити для себе звитяжну і водночас трагічну сторінку нашої історії, був проведений учнівським та педагогічним колективом Коломийської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2.



«Герої Крут – це пам’ять про славу минулих літ, невичерпне джерело натхнення і пізнання таких предковічних вартостей українського народу як патріотизм, героїзм та жертовність. Вони є неоціненним засобом виховання безмірної любові до України», - наголосив у своєму виступі директор школи Семчук В.Д.

Запрошені владики української греко-католицької церкви о. Василь та української православної церкви Київського патріархату о. Юліан звернули увагу на те, що лицарський подвиг юних українців – це приклад безкорисливого служіння своєму народові і Батьківщині та провели спільну молитву за невинно убієнними.

Заступник міського голови, учасник АТО Бойцан В.В., виступивши перед присутніми, підкреслив, що українська патріотична молодь, яка захищала свою незалежну державу під Крутами, є взірцем героїзму для наших воїнів на сході України.

Проникливі слова ведучих, яскраво виражені імпровізовані сценки бою під Крутами, подій в АТО, глибоко патріотичні поезії та пісні нікого не залишили байдужими в залі.

Такі заходи надзвичайно актуальні для сучасного суспільства, адже вони бережуть пам’ять усіх героїв, які поклали своє життя за наше майбутнє. Вони згуртовують нас, живих, дають нам силу та волю, мудрість та наснагу, для зміцнення власної держави на власній землі. Вони згуртовують нас, живих, дають нам силу та волю, мудрість та наснагу, для зміцнення власної держави на власній землі.

Додав: Гість | Переглядів: 349 | | Теги: 2018 січень | Рейтинг: 0.0/0