Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 02:59
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » 2016 » Грудень » 13 » Національна конференція eTwinning Plus 2016
21:12
Національна конференція eTwinning Plus 2016
У Києві відбулася Національна конференція eTwinning Plus 2016. Традиційно, урочиста подія об’єднала найактивніших ітвіннерів – 176 вчителів та директорів з усієї України. Сергій Теплов ,керівник PSA Ukraine , розповів про основні тенденції розвитку освіти на світовому рівні А також наголосив на тому, що eTwinning Plus є потужним інструментом для здійснення цих амбітних планів. Головний спеціаліст департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН  Оксана Коваленко розповіла про ключові моменти концепції «Нова школа» а також про те, яким згідно з нею має бути сучасний вчитель. Зокрема, підкреслила, що сьогодні ітвіннери і є тими піонерами, які безпосередньо реформують українську освіту.

Цікавими та корисними  були воркшопи . Амбасадор British Council Кріс Вільямс розповів про те, як будувати між школами міжнародне партнерство – залучати партнерів та створювати умови для тривалої успішної співпраці. А вчитель-амбасадор програми у Словаччині Корнелія Логиньо продемонструвала кілька інструментів для розвитку підприємницьких навичок в учнів за допомогою проектів eTwinning та відповідних ІКТ-засобів. Також з амбасадором програми в Україні Наталією Наявко учасники дослідили переваги eTwinning для розвитку школи та розглянули нові можливості для учасників програми. А з Олександрою Цикурою обговорили те, як використовувати eTwinning Plus для конструювання позитивного іміджу школи та вчителів.

Приємним завершенням події стало нагородження успішних проектів та найактивніших вчителів, директорів .Відзначили подякою директора Коломийського навчально-виховного комплексу №9 «Школа –природничо-математичний ліцей» Ганну Пасічну за підтримку та сприяння розвику програми eTwinning Plus в Україні. Робота в проектах є надзвичайно ефективною , тому у програмі eTwinning  в ліцеї працюють уже п’ять вчителів. Найактивніші ітвіннери школи - ліцею ТетянаГуцуляк та Мар’яна Лисишин були нагороджені дипломами. Цього року PSA Ukrainе нагородила й кураторів проектів, які отримали відзнаку National Quality Label. Проект учнів та вчителя Мар’яни Лисишин « Wonder of Christmas » отримав відзнаку National Quality Label за що нагороджені сертифікатом та пам’ятним подарунком.

Відзнаки говорять про те,що робота якісна, а діти мають ще сильнішу мотивацію до навчання та співпраці. eTwinning це є об’єднання педагогів,  які є рушійною силою реформування сучасної системи освіти.Школа майбутнього – це школа, яка активно використовує новітні технології, ми готові до  змін і працюємо так , щоб освіта в Україні, ставала все якіснішою та відповідала усім трендам.


Додав: Гість | Переглядів: 424 | | Рейтинг: 1.0/1