Вітаю Вас Гість!
Середа, 24.04.2024, 19:15
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » 2017 » Січень » 30 » Обласна педагогічна практика слухачів курсів педагогів-організаторів ЗНЗ
15:32
Обласна педагогічна практика слухачів курсів педагогів-організаторів ЗНЗ

На базі Коломийської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 26 січня  відбулася педагогічна практика слухачів курсів педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів області на тему «Співпраця педагога-організатора з учнівським самоврядуванням, дитячими організаціями та громадськими інституціями». У педпрактиці взяли участь головний спеціаліст Олеся Яворська та спеціаліст першої категорії управління освіти Лідія Тютюнник, старший викладач кафедри ІФОІППО Людмила Келембет,  педагоги-організатори загальноосвітніх навчальних закладів області , Дмитро Ющак, представник Всеукраїнської організації «АСЕТ» та о. Анатолій, священник УПЦКП.

Під час теоретичної частини  учасники розглянули такі питання: «Презентація діяльності навчального закладу» (Любов Бежук, директор школи); «Особливості співпраці педагога-організатора з учнівським самоврядуванням, дитячими організаціями та громадськими інституціями. Інформаційно-методичне забезпечення окресленої проблеми.» (Людмила Келембет, старший викладач кафедри ІФОІППО). «Виховний простір Коломийської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 3» ( Ольга Калин,заступник директора з виховної роботи); «Співпраця педагога-організатора з учнівським самоврядуванням, дитячими організаціями та громадськими інституціями» (Наталія Шкурат та Наталія Довганюк, педагоги-організатори).

У практичній частині педпрактики члени учнівського самоврядування разом з педагогами-організаторами презентували діяльність учнівського самоврядування "Крок до успіху”, а також учні 7 класу презентували проект «Героєм бути може кожен».

До уваги педагогів-організаторів області була представлена  літературно-музична композиція «Герої Крут. Герої не вмирають…», що відбулася у актовій залі школи. Захід вразив присутніх своєю оригінальністю та глибиною піднесених патріотичних почуттів.

При підведені підсумків педагогічної практики за круглим столом слухачі курсів відзначили творчу атмосферу, доброзичливі, гуманістичні, толерантні взаємовідносини в школі між дорослими та дітьми; спільність діяльності з батьками, робота в такому напрямку сприяє змістовному навчанню, обміном та пропагуванню передового досвіду, підвищенню професійного рівня педагога в інтересах дітей та створення кращого світу для них.


Додав: Гість | Переглядів: 391 | | Теги: 2017 січень | Рейтинг: 0.0/0