Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 01:49
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » 2017 » Жовтень » 25 » У Коломию приїхали математики-методисти з усієї України
11:43
У Коломию приїхали математики-методисти з усієї України
19-20 жовтня у Коломийському НВК №9 «Школа-природничо-математичний ліцей» відбувся всеукраїнський науково-методичний семінар «Особливості вивчення математики в 9 класах загальноосвітніх навчальних закладів та в класах поглибленого вивчення математики після переходу на новий Державний стандарт». Роботу семінару розпочав ректор Івано-Франківського ІППО, кандидат педагогічних наук Зуб’як Роман Миколайович.

Бордун Любомир Бориславович, начальник управління освіти Коломийської міської ради, ознайомив присутніх з пріоритетними напрямками розвитку освіти в Коломиї.

Директор школи-ліцею Пасічна Ганна Миколаївна розповіла учасникам семінару про роботу навчального закладу, роль педагогічного колективу в освітній парадигмі «Нова українська школа».

Кудренко Богдан Віталійович, головний спеціаліст відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України, виступив з доповіддю: «Математика в системі загальної середньої освіти в умовах освітніх реформ в Україні».

З особливостями змісту навчання математики в 9 класах ознайомив учасників семінару старший науковий співробітник відділу загальної середньої освіти і підготовки вчителів Державної установи «Інститут модернізації змісту освіти» Паньков Андрій Вікторович. Цікавою була доповідь «Комплексні задачі: особливості будови і розв’язування» доктора педагогічних наук, професора Тарасенкової Ніни Анатоліївни.

З доповіддю на тему: «Профільна школа в умовах інтеграції» виступила директор Калуського навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІІ ступенів №10-ліцей» Федорів Тетяна Михайлівна. Учасниками семінару були також: заступник директора видавництва «Ранок» Ложніков А.А., завідувач фізико-математичної редакції видавництва «Генеза» Дашко Н.В.

Підручники з математики для 9 класу представили: Захарійченко Ю.О., Пекарська Л.В., Бевз В.Г., Васильєва Д.В. Учасники науково-методичного семінару відвідали майстер-класи, які провели учителі Василів І.В., Майзель Р.В., Дерев’янко Л.В., Годованець І.В., Білусяк Л.В., Лисишина Г.Г., Гавука Н.І., Бойченко В.В. та Чепіль Х.В. 

Учасники семінару відвідали Музей писанкового розпису та Національний музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й. Кобринського, де ознайомилися з традиціями та культурою нашого регіону.

Додав: Гість | Переглядів: 269 | | Рейтинг: 0.0/0