Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 17:33
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 176 177 »
20 листопада заступники директорів закладів освіти взяли участь у семінарі "Емоційне вигорання та мобінг: причини та шляхи профілактики", проведеному професором кафедри загальної та експериментальної психології Прикарпатського університету Гасюк Мирославою Богданівною.

Мирослава Богданівна детально розглянула стадії емоційного вигорання та особливості розподілу енергії по життєвих сферах; ознайомила учасників з практичними сучасними підходами у психології управління та дала цінні рекомендації по роботі з педагогами закладів освіти. Торкнулися також і проблем раціонального розподілу часу по шкалі важливих і термінових завдань та захисту від маніпуляцій з боку підлеглих, що є необхідними умовами профілактики емоційного вигорання.Розглянули види та причини мобінгу в колективі та шукали можливості виходу з таких ситуацій.

Було ресурсно і натхненно!

 
Додав: News | Переглядів: 250 | | Дата: 28.12.2019

20 листопада 2019 р. відбулося завершальне випробування І етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року -2020" у номінації "Початкова освіта".Всі учасниці конкурсу продемонстрували фахову, методичну, психолого-педагогічну компетентності: володіння навчальним матеріалом відповідно до вимог Нової української школи, викладення теми уроку на засадах педагогіки партнерства, використання в освітньому середовищі інноваційних педагогічних технологій, володіння сучасними ІКТ.


Додав: News | Переглядів: 225 | | Дата: 28.12.2019

Найкращий спосіб прищепити дітям любов до Батьківщини, до традицій – це знайомити їх зі звичаями та обрядами нашого народу з дитинства. Діти переймають від дорослих багатство та красу рідної мови, відчуття прихильності та симпатії до духовності свого народу, збагачують свій досвід новими для них знаннями й враженнями. Ось у такому руслі 15 листопада у ЗДО №3 «Берізка» відбулось методичне об’єднання музичних керівників міста, де вони мали змогу переглянути свято під назвою «Етно-паті на українській хаті», яке підготували музичний керівник Пастернак О.Й. та вихователі старшої групи №10 «Капітошка» Лукасевич Я.П. та Луцик Л.О. На святкових вечорницях звучало багато пісень, смішинок, віршів, були танці, ігри, гра на музичних інструментах, веселі забави, діти відпочивали та розважались.

Після побаченого учасники методичного об’єднання взяли активну участь в обговоренні, дали високу оцінку роботі музичного керівника та вихователів, а також відмітили злагодженість та підтримку усього колективу закладу.




Додав: News | Переглядів: 234 | | Дата: 28.12.2019

Сучасний вихователь – це фахівець, який сьогодні працює в системі дошкільної освіти, володіє педагогічними технологіями, що відповідають новим суспільним цілям та рівню розвитку науки про дитину. Це і гарний психолог, здатний вникнути в складну систему взаємин дітей і їх батьків. Це і чуйний, завжди готовий до співпраці і взаємодопомоги колега, який вміє працювати в колективі однодумців. Постійна самоосвіта, пошук нових шляхів і методів роботи з дітьми та при цьому використання кращого педагогічного досвіду - усе це відрізняє сучасного вихователя, робить професію цікавою, соціально затребуваною.

14 листопада у ЗДО №3 «Берізка» відбулось методичне об’єднання вихователів 2 молодших груп. Педагоги брали участь у тренінговому заняття «Є така професія – вихователь» яке провела вихователь-методист ЗДО №3 «Берізка» Сваричевська В.П.

Зустріч пройшла у теплій і дружній атмосфері, яка сприяла живому та жвавому обміну думками, педагоги отримали заряд позитиву, багато приємних вражень, а також дізнались багато нового.


Додав: News | Переглядів: 273 | | Дата: 28.12.2019

14 листопада 2019 року відбулося завершальне випробування «Урок» І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» із зарубіжної літератури. Свою педагогічну майстерність продемонстрували 5 учасниць (дві представниці закладів освіти Коломиї й приєднаних сільських територіальних громад та троє учителів Коломийського району):
- Березовська Мирослава Романівна (Саджавський ліцей Коломийської міської ради);
- Мар’яш Ірина Миколаївна (Коломийський ліцей №8);
- Бегмета Валентина Миколаївна (Голосківська гімназія);
- Валовська Світлана Ярославівна (Матеївецьке ОТГ);
- Мандзюк Оксана Степанівна (Черемхівська гімназія.)

Для учасників номінації «Зарубіжна література» зоною проведення І туру конкурсу було призначено управління освіти, молоді та спорту Коломийської РДА. Упродовж 1-8 листопада 2019 року 5 найбільш креативних, талановитих та готових до змін педагогів репрезентували власний досвід методичної підготовки до уроку, продемонстрували знання з організації аналізу й інтерпретації поетичного тексту, засвідчили рівень розуміння теоретичної складової професійної діяльності, а також провели майстер-клас, на якому поділились найбільш актуальними ідеями й знахідками. А під час фінального випробування, яке відбувалось у затишних і гостинних стінах Черемхівської гімназії, конкурсантки яскраво розкрили всю багатогранність фахової компетентності.



Журі конкурсу у складі методиста управління освіти, молоді і спорту Коломийської РДА Мочернюк Г.П., методиста управління освіти Коломийської міської ради Трефяк Н.І., керівників районних методичних об’єднань учителів зарубіжної літератури Гоянюк М.П. (Спаський ліцей), Касперук Т.А. (Гвіздецький ліцей), Григорів О.Д. (Воронський ліцей) відзначило професіоналізм усіх учасниць, майстерне володіння педагогічними методиками й інноваційними технологіями, а головне – відчуття професії вчителя як покликання, уміння й бажання ділитись досвідом і знаннями, надихати й мотивувати.

За підсумками 5 випробувань журі конкурсу віддало пальму першості кращій з кращих – учителю зарубіжної літератури Коломийського ліцею №8 Мар’яш Ірині Миколаївні! Щиро бажаємо переможниці наснаги, нових здобутків й успіху в ІІ (обласному) турі конкурсу «Учитель року – 2020»!!!
Додав: News | Переглядів: 219 | | Дата: 28.12.2019