Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 13:51
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 176 177 »
13 листопада 2019 року на базі стадіону «Юність» відбулися змагання міського етапу Всеукраїнських дитячих спортивних ігор «Старти надій» серед учнів 7-х класів закладів загальної середньої освіти. Змагання з легкої атлетики включають: біг на 60 метрів, естафету 8х50 метрів, стрибки у довжину, метання м’яча на дальність.



В окремих видах програми кращі результати показали:
Біг 60м (юнаки):
І місце – Вінтоняк Олег, учень Коломийського ліцею №9.
ІІ місце – Гаврилюк Станіслав, учень Коломийського ліцею імені М. Грушевського.
ІІІ місце – Мацишин Максим, учень Коломийського ліцею №1 імені Василя Стефаника.

Біг 60м (дівчата):
І місце – Тодорів Марта, Коломийського ліцею №4 імені Сергія Лисенка.
ІІ місце – Мельничук Соломія, учениця Коломийського ліцею №2.
ІІІ місце – Згоба Наталія, учениця Коломийського ліцею імені М. Грушевського.

Стрибок у довжину з розбігу (юнаки):
І місце – Гаврилюк Станіслав, учень Коломийського ліцею імені М. Грушевського.
ІІ місце – Вінтоняк Олег, учень Коломийського ліцею №9.
ІІІ місце – Томич Арсен, учень Коломийського ліцею №4 імені Сергія Лисенка.

Стрибок у довжину з розбігу (дівчата):
І місце – Згоба Наталія, учениця Коломийського ліцею імені М. Грушевського.
ІІ місце – Стефурак Христина, учениця Коломийського ліцею №5 імені Т.Г.Шевченка.
ІІІ місце – Павлюк Анастасія, учениця Коломийського ліцею №2.

Метання м’яча (юнаки):
І місце – Рутковський Артур, учень Коломийського ліцею №1 імені Василя Стефаника.
ІІ місце – Колісник Тарас, учень Коломийського ліцею №1 імені Василя Стефаника.
ІІІ місце – Томащук Руслан, учень Саджавського ліцею.

Метання м’яча (дівчата):
І місце – Макаревич Романа, Коломийського ліцею №1 імені Василя Стефаника.
ІІ місце – Федорчак Ілона, учениця Коломийського ліцею №8.
ІІІ місце – Вівчарук Аліна, учениця Коломийського ліцею №9.

Естафета 8х50 метрів:
І місце – команда Коломийського ліцею №9.
ІІ місце – команда Коломийського ліцею №1 імені Василя Стефаника.
ІІІ місце – команда Коломийського ліцею №8.

У загальному заліку за кількістю балів перемогу здобула команда Коломийського ліцею №9. Друге місце – команда Коломийського ліцею №1 імені Василя Стефаника, третє місце - команда Коломийського ліцею №4 імені Сергія Лисенка.

Переможці нагороджені грамотами управління освіти. Вітаємо юних спортсменів з яскравим виступом та гарними результатами!


Додав: News | Переглядів: 248 | | Дата: 28.12.2019

14 листопада на базі ЗДО №14 відбулося засідання методичного об'єднання практичних психологів закладів дошкільної освіти під назвою "Ми одна команда", яке проводила психолог Мар'яна Огородничук. 
Як стверджує Мар'яна: "Один з найважливіших критеріїв фахівця - це вміння працювати в команді. Дуже влучна фраза "Один в полі не воїн". Сьогодні ми доказали що командний дух, співпраця, підтримка не менш важливі".

 
Додав: News | Переглядів: 226 | | Дата: 28.12.2019

"Зверніть увагу на кожен із днів, ввечері
якого вас наповнює радість і
задоволення. І ви побачите, що це не той
день, коли ви віддалися дозвільному
неробству, а день коли вам багато треба
було зробити і ви чудово з цим впоралися."
Маргарет Тетчер

7 листопада 2019 року в актовій залі управління освіти відбулося відкриття першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020». Цьогорічні випробування проводитимуться у номінаціях «Початкова освіта», «Образотворче мистецтво», «Хімія», «Зарубіжна література» та «Історія».



У номінації «Початкова освіта» виявили бажання взяти участь у конкурсі п’ятеро вчителів освітніх закладів: Герелюк Леся Юріївна (Коломийський ліцей №2), Ославська Галина Василівна (Коломийська гімназія №7), Коваль Лілія Петрівна (Коломийський ліцей №4 імені Сергія Лисенка), Дутчак Оксана Юріївна (Шепарівцівська гімназія), Вінтонюк Тетяна Ігорівна (Коломийський ліцей №9).

У номінації «Образотворче мистецтво» бажання взяти участь у конкурсі виявили четверо вчителів освітніх закладів: Попович Світлана (Коломийська гімназія №7), Дяків Світлана Василівна (Коломийська гімназія №10), Довганюк Наталія Володимирівна (Коломийський ліцей №3), Пігуляк Мирослава Василівна (Коломийський ліцей №2).



У номінації «Хімія» бажання взяти участь у конкурсі виявили троє вчителів освітніх закладів: Кушка Надія Йосипівна (Коломийський ліцей №9), Каратник Ганна Михайлівна (Коломийський ліцей №1 імені Василя Стефаника), Гордійчук Лілія Миколаївна (Коломийський ліцей №8).



У номінації «Зарубіжна література» бажання взяти участь у конкурсі виявили двоє вчителів освітніх закладів: Березовська Мирослава Романівна (Саджавський ліцей), Мар’яш Ірина Миколаївна (Коломийський ліцей №8).У номінації «Історія» бажання взяти участь у конкурсі виявив Дем’янчук Віталій Михайлович (Коломийський ліцей №4 імені Сергія Лисенка).З вітальним словом до конкурсантів звернувся начальник управління освіти Коломийської міської ради Любомир Бордун. Також поділилась досвідом неодноразової участі в даному конкурсі Наталя Федорівна Чорнокожа, вчитель української мови і літератури Коломийського ліцею №8 Коломийської міської ради.

Переконані, що 25-й конкурс «Учитель року» об’єднає відданих своїй справі, творчих, відкритих до нових знань, готових ділитися своїми надбаннями вчителів.Бажаємо всім учасникам успіху і нехай конкурс стане для вас діалогом людей, захоплених своєю працею!
Додав: News | Переглядів: 324 | | Дата: 27.11.2019

2-3 листопада у м. Києві відбувся «International educational forum-workshop» під гаслом «Мріємо. Плануємо. Діємо. Радіємо». Це міжнародний освітній майданчик для обміну досвідом, думками, ідеями в галузі освіти.
5-й Міжнародний освітній форум-практикум – натхненний захід, що відкрив для учасників нові можливості, нові знайомства, розставив потрібні акценти, наповнюючи по-новому.
Ця подія зібрала в Ukrainian Global School сотні українських педагогів та іноземних експертів освітньої сфери з Німеччини, Ізраїлю, Франції.У роботі форуму взяли участь учителі Коломийських ліцеїв №1, 2 та 9: Елла Неміш, Галина Луцак та Мар’яна Лисишин.
Мар’яна Лисишин виступила у ролі спікера третьої паралелі "Освіта для сталого розвитку", на якій презентувала соціальний проєкт учнів Коломийського ліцею №9 "Компастування Коломия".
Форум став гідною ареною для освітніх дискусій, важливим каталізатором педагогічних ідей, плідним полем для розвитку й поширення інновацій. На ньому панувала атмосфера обговорення, що охоплювала багато дискусійних питань освіти, спонукала до роздумів, обміну думками, пошуку відповідей на питання.



За два дні Форуму відбулися десятки лекцій та практичних занять. Освітяни обговорювали такі важливі питання, як інклюзивна освіта, школа без насильства, здорові відносини у школі, екологія та етика спілкування, дигіталізація у школах, інтегровані заняття та підготовка учнів до майбутнього, методи сенсорної інтеграції, цифрова трансформація, проектна робота, особливості неформальної освіти, англійська з носіями мови, STEM , емоційний інтелект, роль медитації у процесі навчання, освіта для сталого розвитку тощо.
Учасники форуму познайомились з "Щоденником позитивного спілкування для дітей та підлітків" Ольги Карпової та Катерини Яськодля розвитку емоційного інтелекту, комунікативних навичок та емпатійного спілкування. До слова, батьки та вчителі можуть використовувати цей щоденник для налагодження позитивної атмосфери у дитячих колективах та родинах.
Учасники форуму висловлюють велику подяку Olena Dubas-Chorniuk, Olena Dvorytska, Olga Kosenchuk та Команді Ukrainian Global School за створення простору довіри та розвитку на форумі!


Додав: News | Переглядів: 269 | | Дата: 27.11.2019

З 1 по 3 листопада 2019 року у Львівському міському Палаці культури імені Г.Хоткевича проходив Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль мистецтв «Сурми звитяги».

У цьому фестивалі Коломию гідно представили танцювальні колективи і гуртківці напрямку декоративно-ужиткового мистецтва Коломийського будинку дитячої та юнацької творчості.

У номінації фестивалю «Сучасна хореографія» учасники народного ансамблю бального танцю «Квіти надії» (керівник Надія Колісник) завоювали І місце.

У номінації «Народна хореографія» народний ансамбль народного танцю «Дивограй» (керівник Надія Чаленко) – І місце.

В номінації «Декоративна тематична композиція» робота Мельничук Лілії «Свою свободу захищали на майдані», гурток «Аплікація» (керівник Оксана Підлужна) - І місце та робота «Нас весна не там зустріла» Негрича Олексія і Волинської Юлії гурток «Рукоділля» - ІІ місце (керівник Марія Негрич).

Нагородження переможців відбудеться 26 листопада 2019 року у Львівській національній філармонії. Щирі вітання переможцям! Бажаємо успіхів і творчих злетів!


Додав: News | Переглядів: 253 | | Дата: 27.11.2019