Вітаю Вас Гість!
Субота, 27.04.2024, 04:35
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » 2016 » Грудень » 20
Завершився ІІ (міський) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, який тривав майже 2 місяці (з 3 листопада по 16 грудня). У цьому році змагання проходили з 19 навчальних дисциплін, а саме: української мови і літератури, іноземних мов (англійської, німецької, французької, іспанської, польської), історії, правознавства, математики, інформатики, інформаційних технологій, астрономії, фізики, хімії, біології, екології, географії, економіки, трудового навчання.

У олімпіадних змаганнях взяли участь 687 здібних і талановитих учнів із 11 загальноосвітніх навчальних закладів міста. Порівняно з минулим навчальним роком кількість учасників  збільшилась на 83 учні (у 2015-2016 н. р.- 604 учні). Згідно спільного рішення оргкомітету та журі у 2016 - 2017 н. р. переможцями визнано 328 учнів, з них І місце здобули 70 учнів, ІІ місце – 100 учнів, ІІІ місце – 158 учнів.

Збірна команда міста у складі 116 учнів із 10 загальноосвітніх навчальних закладів міста братиме участь у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, який проходитиме в січні-лютому 2017 року у місті Івану - Франківську.

Бажаємо всім учасникам обласного етапу та їх наставникам плідної праці, нових злетів, успіхів та перемог!


Додав: gravolan | Переглядів: 390 | | Дата: 20.12.2016

16 грудня у просторій музичній залі в урочистій обстановці колектив дитячого садочка № 17 «Калинка» відсвяткував свій 40-річний ювілей.

40 років. Багато це чи мало? Що було позаду і що чекає нас попереду? Про що ти мрієш і на що сподіваєшся? Чимало цікавого було за цей час. З стін дитячого садочка вийшло близько 2 тисяч дошкільнят, озброєних необхідними знаннями, вмінням працювати в колективі, вихованих і підготовлених до школи.

День у день тут трудяться по справжньому творчі люди, які всю свою душу і серце віддають дітям, дбають про комфорт маленьких вихованців, ведуть їх у світ прекрасного і цікавого.

Розквітнула «Калинка» і тепер радує 215 своїх дошкільнят і їх батьків сучасними, затишними і теплими кімнатами, зручними меблями, розмаїттям іграшок і пізнавальних ігор. Завідувач Мельник Л. Д. прикладає багато зусиль, щоб модернізувати освітній процес, для формування творчої особистості педагогів та дошкільнят.

Святкування Дня народження дитячого садочка – це традиція, яка об’єднала дітей, педагогів, батьків, гостей в одну сім'ю. по родинному на святі було цікаво, затишно, радісно, просто казково!

Концерт, приурочений цій даті, колектив підготував з притаманною йому творчою винахідливістю. Вихованці,  зворушливо і по дитячому щиро показували все, чого навчилися у своїй другій домівці. Всі присутні на заході отримали багато позитивних емоцій та гарний настрій.

Під час святкування гості мали змогу переглянути мультимедійну презентацію, яку створили з нагоди 40 річного ювілею. Всі присутні з цікавістю та хвилюванням спостерігали, як за час існування змінювався рідний садочок. На світлинах знаходили знайомі обличчя нинішнього колективу, та тих людей, які вже не працюють в закладі.

Свій ювілей працівники та вихованці відсвяткували в тісному колі друзів. Привітати садочок прийшли ті, хто працював у ньому, випускники, вихованці, батьки.

Серед почесних гостей, які постійно допомагають закладу,відгукуються на прохання, та розуміють проблеми дошкілля були : начальник управління освіти Коломийської міської ради Бордун Л. Б., заступник міського голови Коцюр С. П., депутат міської ради Федчук С. В., голова профспілок освітян м. Коломиї Пилипчук В. І., завідувачі ДНЗ міста.

Даруючи подарунки дитсадку-імениннику, гості зичили йому процвітання, довголіття, працівникам – задоволення від улюбленої роботи, а маленьким вихованцям – рости здоровими і розумними.

Цікаве дійство не залишило нікого байдужими, свято справді вдалося. Гості та запрошені щиро подякували організаторам даного заходу за чудово проведений час.

ДНЗ «Калинка»  -  це сад, де процвітає майбутнє країни, майбутнє нації, сад в якому ми плекаємо малюків, озброюємо їх знаннями, уміннями жити і бути щасливими у нашому суперечливому світі.

Хочеться вірити, що заклад відсвяткує ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім «скарбом» для наступних поколінь.


Додав: gravolan | Переглядів: 341 | | Дата: 20.12.2016