Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 08:16
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » 2017 » Жовтень » 17
Сьогодні Україна святкує славне свято,
Це свято – чоловіче, твоє це свято, брате!
Це свято тих, хто ладен у будь-яку хвилину
Родину захищати і рідну Україну!
Хай мир панує завжди і спокій навкруги,
Будь-що тобі хай буде, мій брате, до снаги,
Хай множаться здобутки, життя хай процвітає,
Покровом Божа Матір тебе хай огортає!


13 жовтня 2017 року на базі загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів №6 імені Героя України  Тараса Сенюка відбувся щорічний міський огляд-конкурс стройової пісні та строю серед учнівських команд загальноосвітніх навчальних закладів. Конкурс приурочений до Дня захисника України, свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та 75-ї річниці Української Повстанської Армії.

У конкурсі взяли участь 9 загальноосвітніх навчальних закладів міста. Військово-патріотичне виховання молоді та збереження історичної пам’яті нашого народу – мета заходу.

Журі оцінювали учнівські команди за окремими критеріями: злагодженість дій, зовнішній вигляд, чіткість виконання вправ стройової пісні та строю.

Грамотами  управління  освіти та навчальними автоматами Калашникова нагороджені всі команди, а переможці огляду отримали й книги на патріотичну тематику. Ними стали:

І місце – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 імені Героя України Тараса Сенюка;
ІІ місце – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 імені Т.Г. Шевченка;
ІІІ місце – спеціалізованя школа І-ІІІ ступенів №1 імені В.Стефаника

Висловлюємо щиру подяку учасникам огляду-конкурсу.


Додав: Адміністратор | Переглядів: 332 | | Дата: 17.10.2017

З метою виховання у молодого покоління патріотичних почуттів, вшанування пам’яті борців за волю і незалежність України, розвитку національних традицій, поліпшення патріотичного виховання учнівської молоді засобами мистецтва, відзначення 75-ї річниці створення УПА та 26-ї річниці Незалежності України 11 жовтня 2017 року на базі Коломийської загальноосвітньої школи I-III ступенів №8 відбувся конкурс патріотичної пісні, в якому взяли участь 11 загальноосвітніх навчальних закладів міста.

За рішенням журі :

1 місце - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 імені Т.Г. Шевченка і загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №8;
2 місце -  загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 імені Сергія Лисенка;
3 місце - спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 імені В.Стефаника.

Дякуємо всім учасникам конкурсу.

Наша дума, наша пісня
Не вмре, не загине…
От де, люди, наша слава,

Слава України!

Додав: Адміністратор | Переглядів: 312 | | Дата: 17.10.2017

14 жовтня в Україні відзначають Покрову Пресвятої Богородиці, День захисника України, День українського козацтва, 75-ту річницю створення УПА. Впереддень цих важливих для нашої країни дат у навчально-виховному комплексі І ступеня №20 відбулися заходи, учасниками яких стали учні початкової школи.

Розпочався день із урочистої лінійки «Наша воля , наша слава не вмре, не загине … », де учні прослухали історію українського козацтва, пригадали гетьманів України та головні козацькі заповіді. Школярi дізналися про те, хто такі запорожці, про героїчні звитяги козаків, їх походи, побут та звичаї, про те, як на Запорізькій Січі молодих  хлопців приймали у козаки. Присутні здійснили історичну подорож у часі  «Мужність і відвага крізь віки». Юні нащадки пересвідчились, що в жилах тих, хто захищає цілісність нашої держави сьогодні, тече справжня козацька кров, вони є мужніми захисниками Вітчизни.



Українське козацтво надзвичайно цікаве та важливе явище в історії як країни так і світу. Однак козаки були не просто вояками, адже поряд із силою, мужністю, розумом, хитрістю, вони  шанували та берегли рідну культуру, традиції та звичаї. Саме на уроці літературного читання, учні 3 класу мали змогу поглибити свої знання про козацтво, переглянувши мультфільм про козаків. Учні працювали в групах, де мали завдання з єднювати прислів я та пояснювали їх значення. Мабуть, немає жодного хлопчика, який би не мріяв стати надійним захисником Вітчизни і тому вчителем Гищук Л.Д. була підібрана цікава вікторина для хлопчиків, а дівчатка, в свою чергу, щиро вітали майбутніх захисників віршами.

Сьогодні ми все частіше звертаємося до наших витоків, рідної мови, історії нашої країни, народної пісні, танцю.



І ще одним кроком назустріч цьому відродженню вчителем Гищук Л.Д. був проведений виховний захід "Майбутній Захисник України”. Учні мали змогу декламувати вірші, співати пісні про рідну мову, чисте голубе небо, славний козацький родовід та разом із майстринею Русланою Боднарук розмальовувати медові пряники. Неймовірно цікаво було спостерігати за учнями під час заходу. У кожної дитинки своя фантазія, тому пряники малювали з насолодою.

З давніх давен усьому людству відоме зображення "дерева життя" – гілочки, на якій ростуть три листочки. Перший листочок – символ минулого часу, другий – сучасного, а третій – майбутнього. Отже, незабуваймо минулого, сворюємо сучасність, згадуючи та поповнюючи знання та  звичаї рідного народу та пронесмо їх в майбутнє через усе життя.

Формуючи патріотизм у школярів, самовідданості, активної громадянської позиції, особистої відповідальності і дієвості за долю та єдність країни, НВК І супеня №20 приєднався та підтримав проект Всеукраїнського благодійного фонду «Діти – наше майбутнє» та  долучився до Благодійної акції «Допоможи солдату – захистити Батьківщину». Акція направлена на підтримку воїнів, що знаходяться на лінії фронту, створення в їх серцях відчуття теплоти, значущості та підтримки. Вчителями, батьками та учнями школи була зібрана допомога та передана представникам Всеукраїнського благодійного фонду, для підтримки воїнів на передовій.
Додав: Адміністратор | Переглядів: 347 | | Дата: 17.10.2017