Вітаю Вас Гість!
Субота, 27.04.2024, 02:18
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » 2017 » Грудень » 13
Серед важливих проблем сучасності, що турбують людство, особливо виділяються екологічні. Увесь світ зіткнувся з глобальною екологічною кризою. Ця проблема потребує негайного вирішення. Тому серед багатьох напрямів навчально-виховної роботи з дітьми дошкільного віку екологічна освіта набуває дедалі більшої актуальності. Основою формування свідомого ставлення до природи є знання про неї, усвідомлення себе активним суб’єктом природи, суб’єктом світу, у якому живе дитина.

В НВК Іст.№20 «Світлячок» відбулась ділова гра за темою «ВИХОВАННЯ ЕМОЦІЙНО-ЦІННІСНОГО СТАВЛЕННЯ ДО ПРИРОДИ У КОНТЕКСТІ МОРАЛЬНО-ДУХОВНОГО СТАНОВЛЕННЯ ОСОБИСТОСТІ»


Додав: Адміністратор | Переглядів: 312 | | Дата: 13.12.2017

11 грудня 2017 року в актовій залі управління освіти відбулося урочисте нагородження переможців міського конкурсу професійної майстерності педагогічних працівників «Вихователь-методист року».

Конкурс проходив у два тури: заочний (фото-, відео-матеріали про методичну діяльність) та очний (самопрезентація, тестові випробування та методичний захід з педагогами).

Переможцем  міського конкурсу  (перше  місце) стала Терновецька Христина Ігорівна, вихователь-методист ДНЗ № 11 «Сонечко».

Друге  місце  посіли  Гураль Галина Іванівна, вихователь-методист ДНЗ № 9 «Веселка» та Кульчицька Тетяна Петрівна, вихователь-методист ДНЗ № 14 «Світанок»;

Третє місце зайняла Гобелецька Людмила Ярославівна, вихователь-методист ДНЗ № 7 «Росинка»

Лауреатами конкурсу стали Сваричевська Віталія Петрівна, вихователь-методист ДНЗ № 3 «Берізка» та Дмитрук Наталія Миколаївна, вихователь-методист ДНЗ № 5 «Барвінок».



З вітальним словом до всіх присутніх звернулася голова журі конкурсу Отрощенко Марія Василівна, методист інформаційно-методичного центру, яка підкреслила важливість цього конкурсу і подякувала оргкомітету та журі за високий рівень організації та проведення конкурсу.

Привітав конкурсантів із успішним завершенням міського та обласного етапів конкурсу начальник управління освіти Бордун Любомир Бориславович  і побажав подальших творчих успіхів у методичній діяльності. Він нагородив переможців та лауреатів грамотами управління освіти та грошовими преміями.

З привітанням та словами подяки звернулася до конкурсантів та членів журі голова міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Пилипчук Віра Іванівна  і вручила переможцям та лауреатам конкурсу подарунки.

Бажаємо переможцям та лауреатам і надалі професійного зростання, творчих злетів і перемог!
Додав: Адміністратор | Переглядів: 326 | | Дата: 13.12.2017

Вітаємо Терновецьку Христини Ігорівну, вихователя-методиста Коломийського ДНЗ №11 «Сонечко» із зайнятим ІІ місцем в обласному етапі конкурсу «Вихователь-методист року 2017».

Сьогодні день ваш і ваш час,
Й вершина перша вам під силу,
Життя – це гарт, життя – це шанс,
Лише у праці здобувають крила.


Пройдена ще одна сходинка до вдосконалення педагогічної майстерності. Позаду хвилювання, яскраві враження, емоції і відчуття задоволення від пережитого в час обласного конкурсу.

Бажаємо стати справжнім майстром своєї справи і піднятись до вершин досконалості.


Додав: Адміністратор | Переглядів: 342 | | Дата: 13.12.2017

На базі  навчально-виховного комплексу І ступеня №20 «Світлячок» відбулася зустріч з письменником рідного краю Миколою Гаєвим.

Учні початкової школи мали змогу познайомитися з біографією Миколи Яковича, прослухали захоплюючі та цікаві історії з власного життя письменника.

Це було справжнє дійство: читаючи вірші, автор відкриває таємниці природи, де тварини і рослини радіють, переживають, мріють. Своїми вчинками і поведінкою нагадують людей, взаємини між ними. Навчають любити природу, рідну землю і шанувати працю.

Маленькі читачі знають Миколу Яковича, як автора збірок «Цікавий дивосвіт», «Сонячний зайчик», «Пізнавально-загадкова абетка». Учні із задоволенням слухали повчальні вірші, які спонукають бути чемними і добрими, любити Україну;  відгадували цікаві загадки та отримали багато задоволення і чудовий настрій.


Додав: Адміністратор | Переглядів: 485 | | Дата: 13.12.2017

11 грудня  в актовій залі управління освіти відбулися  міські педагогічні читання з проблеми «Формування художньо-продуктивної компетенції дошкільників», в яких взяли участь вихователі, вихователі-методисти, музичні керівники, завідувачі дошкільних навчальних закладів міста.

На педчитаннях обговорювались питання:
  • Створення розвивального середовища для організації художньо- продуктивної діяльності дітей (Агєєва І.С., вихователь ДНЗ № 3 «Берізка»);
  • Сучасні підходи до організації театралізованої діяльності дошкільників (Станкевич О.Р., вихователь ДНЗ № 2 «Дударик»)
  • Розвиток художньо-мовленнєвих здібностей дошкільників на основі казок В.Сухомлинського (Бовтюк Л.М., вихователь ДНЗ № 7 «Росинка»; Кифяк Л.В., вихователь ДНЗ № 18 «Ластівка)
  • Сучасні підходи до організації музичної  діяльності дошкільників  (Луцак Н.І.; музичний керівник ДНЗ № 19 «Ромашка»)
  • Народознавчий компонент у змісті освітнього процесу з формуванняхудожньо-продуктивної компетенції (Дмитрук Н.М., вихователь-методист ДНЗ № 5 «Барвінок»; Фільварок Л.М., вихователь ДНЗ № 16 «Орлятко»).
Присутні мали можливість переглянути цікаві змістовні презентації з окреслених питань, ознайомитись з досвідом роботи колег міста, презентувати свої досягнення та успіхи щодо формування художньо-продуктивної компетенції дошкільників.


Додав: Адміністратор | Переглядів: 296 | | Дата: 13.12.2017