Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 04:33
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 75 76 77 78 79 ... 176 177 »

Головними завданнями школи є турбота про постійне підвищення якості навчально-виховного процесу, розвиток творчого потенціалу кожного вчителя й колективу в цілому, створення умов для підтримання інтелектуального фону, виховання дієвого інтересу до навчально-виховної діяльності, впровадження сучасних педагогічних та використання інноваційних технологій, спрямованих на розкриття та розвиток інтелектуальних і творчих здібностей дитини, на задоволення потреб у самовдосконаленні.
30 березня  2017 року  на базі  ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбувся семінар-практикум «Використання  інноваційних технологій на уроках  фізики з метою забезпечення  якості освіти».
Метою семінару було підвищення рівня професійної компетентності вчителів фізики та ознайомлення  учасників семінару з проблемою розвитку пізнавальної діяльності, яка має конкретну, передбачувану мету – створити комфортні умови навчання, за яких кожен учень відчуває свою успішність, інтелектуальну спроможність педагогічної компетенції при навчанні фізики в умовах реформування освітньої галузі.
Програма семінару включала різні форми роботи. Це і науково-методичне інформування, і презентації, і майстер – клас вчителя фізики     ЗОШ І – ІІІ ст.№2  Ількевича В.А. «Робота з обдарованими дітьми».



 

Додав: Адмін | Переглядів: 326 | | Дата: 03.04.2017

Формування єдиного освітнього простору шкіл 21 століття спрямоване на поліпшення якості освіти в умовах розвитку інформаційного суспільства та конкурентоспроможної економіки. Досягти даної мети можна за умови створення освітніх інформаційних електронних ресурсів, оволодіння педагогами інформаційно-комунікаційними технологіями на рівні європейських стандартів, підготовки учнів до використання інформаційно-комунікаційних технологій у вирішенні життєвих практичних завдань, забезпечення доступу до якісної освіти. Комп’ютерна підтримка курсу математики створює принципово нові (додаткові) можливості для організації засвоєння змісту курсу. Вона може і збагатити зміст, і забезпечити  нові активні форми і способи опанування  математики.

Тому  семінар учителів математики, який відбувся 28 березня 2017 року  на базі ЗОШ І – ІІІ ступенів № 6 ім. Героя України Тараса  Сенюка, був присвячений актуальному питанню «Особистісно орієнтоване освітнє середовище – засіб оптимізації підвищення якості  професійного  розвитку педагогів». Метою семінару було ознайомлення учителів математики з досвідом роботи школи щодо оптимізації підвищення якості професійного  розвитку педагогів на основі цільового підходу; реалізація особистісно орієнтованого навчання в класичному та нетрадиційному  стилі проведення уроку, а також ознайомлення присутніх з програмою Google Apps.

Вчителі математики  закладу  Мигалюк Г.М. та Стефурак О.П. в ході семінару  ознайомили  учасників з презентаціями із  визначеної проблеми , а також продемонстрували відеоролики уроків.

 У практичній частині учитель інформатики та математики ЗОШ І - ІІ ст.№10 Вигнанець О.І. провела  майстер-клас з ресурсами за сервісами Google Apps (створення  текстових документів, таблиць, форм та презентацій).

Із задоволенням учителі математики взяли участь у  математичному марафоні.

Тому, під час круглого столу з обговорення семінару, всі вчителі позитивно відгукнулися про форму проведення семінару для педагогів під час учнівських канікул.

Адміністрація школи подякувала  гостям за активну участь у семінарі, приємні слова адресу та чекає на наступні зустрічі!



Додав: Адмін | Переглядів: 343 | | Дата: 03.04.2017

Сучасне суспільство вимагає від учителя бути не лише джерелом енциклопедичних знань, які він доносить до учня, а виконувати роль «менеджера», організатора, наставника, який навчить вчитися. Сучасний вчитель – це професіонал; він має бути і артистом, і художником, і письменником, і співаком, але при всьому цьому завжди залишатися і учнем. Хороший учитель постійно повинен продовжувати вчитися: вчитися працювати над собою, вчитися спілкуватися з дітьми, вчитися готуватися до уроку. Саме вміння вчитися, пізнавати нове, ділитися досвідом та напрацюваннями презентувала кафедра іноземної мови ЗОШ І-ІІІ ст. №6 імені Героя України Тараса Сенюка в рамках міського семінару-практикуму вчителів іноземної мови, який відбувся 27 лютого 2017 р.


Досвідом роботи з проблеми «Особливості вивчення іноземної мови в початковій школі» поділилась вчитель англійської мови Н. С. Кушнірчук. Вчитель англійської мови Лиско Н.М. провела майстер-клас на тему "The Development of Critical Thinking ". Фрагмент відкритого уроку та його аналіз представила вчитель англійської мови Палагіцька М.Я. В ході практичної частини вчитель польської мови Зінько Т.Ю. презентувала вправи на засвоєння лексики та граматичних структур. Граціанський В.А., вчитель англійської мови, провів практичне заняття, під час якого учасники семінару ознайомилися з Інтернет-ресурсами для створення дитячих публікацій, розробки вікторин, проведення уроків читання та аудіювання. Демократична атмосфера, високий рівень організації та професіоналізм учителів сприяв продуктивній співпраці учасників семінару.

Додав: gravolan | Переглядів: 429 | | Дата: 29.03.2017

27 березня 2017 року відбувся семінар для вчителів історії та правознавства загальноосвітніх закладів міста на тему: « Виховний потенціал освітньої галузі « Суспільствознавство» Державного стандарту: теорія і практика». Семінар організований на базі мистецького центру «Світовид» за участю відомого краєзнавця Прикарпаття Василя Нагірного, який презентував нові кінострічки та книги з історії рідного міста.
Учасників семінару обєднали проблеми гармонійного виховання свідомого громадянина, патріота, правового виховання підростаючого покоління, набуття молоддю соціального досвіду. Адже виховний потенціал історичної та правової шкільної освіти – це планомірна виховна діяльність, спрямована на формування у вихованців почуття патріотизму, любові до рідного краю, національної самосвідомості та гідності.



Додав: Адмін | Переглядів: 277 | | Дата: 28.03.2017

Пробуджена теплими сонячними променями та грайливими потічками, весна активно крокує по землі. В народі говорять, що справжня весна розпочинається на свято Сорок Святих. Цей день вважається провісником весни.
Саме в цей день з вихованцями ДНЗ № 17 «Калинка» була проведена розвага «пташок викликаю із теплого краю». Метою заходу було розширити і поглибити знання дітей про весняні явища за допомогою художнього слова, українського фольклору, ознайомити з давніми народними звичаями, повір’ями пов’язаними із птахами.
Діти всіх дошкільних груп із вихователями, батьками виготовляли жайворонків, журавлів, соловейків, вивчали пісні, заклички.
А потім під час прогулянки подвір’я дитячого садка наповнилося  веселими дитячими голосочками, наче щебетом пташок. На кущах, деревах замайоріли власноруч зроблені пташки.
Велике емоційне задоволення отримали дошкільнята від співу веснянок, промовляння закличок, народних ігор.
 
Весна іде, тепло несе
Радіє все, співає все!



Додав: Адмін | Переглядів: 363 | | Дата: 27.03.2017