Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 22:28
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
[ Нові повідомленняУчасникиПравила форумуПошукRSS ]

Статистика

Форма входу

Логін:
Пароль:
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Робота Управління Освіти » Наші досягнення » Відео матеріали
Відео матеріали
АдміністраторДата: Понеділок, 18.02.2013, 17:56 | Сообщение # 1
kolosvita

Група: Адміністратори
Повідомолень: 147
Нагороди: 1
Статус: Offline
П'ятеро юних коломиян повернулися додому з перемогами та відзнаками з міжнародного конкурсу "Мій рідний край", який проходив у Львові. 14 років конкурс об'єднує учнівську та студентську молодь з усіх областей України та поза її межами, яка прагне досліджувати події і факти минулого і сьогодення країни. Призове місце, а саме "Перлину" отримала коломийська гімназистка Ірина Дольницька, яка представила дослідження про власну родину. Її науковий керівник -- викладач гімназії Леонід Мельник.



Юна коломиянка Олена Козаченко стала лауреатом премії імені Олеся Гончара в номінації "Проза". Дівчина представила на розсуд журі власний твір "Роман без слів". Щовесни молоді письменники України виборюють право стати лауреатами цієї престижної міжнародної премії, заснованої 1996 року німецькими меценатами. Оскільки Оленка - колишня гімназистка - то її, як почесну гостю, запросили в заклад на останнє у цьому навчальному році засідання літературно-мистецької студії "Горицвіт", яка діє в гімназії.



Вчителеві Коломийської гімназії Леоніду Мельнику присвоєно стипендію голови ОДА. Викладач зарубіжної літератури та історії культури протягом року отримуватиме доплату в розмірі мінімальної заробітної плати. Таку винагороду коломиянину даватимуть за вагомий внесок у розвиток освіти. Про життя стипендіата розкаже Юлія Струк.



Міжнародна матчева зустріч з боксу "Україна-Росія" завершилась в Харкові. Кращі спортсмени двох країн виборювали собі право участі у Чемпіонаті Європи. Так, збірні команди представили по 12 боксерів, вагової категорії до 54 кілограм. Честь Івано-Франківщини та Коломиї захищав Тарас Криштафович. У поєдинку з росіянином безперечну перемогу здобув коломийський боксер.



Обласну премію імені Івана Косика отримала начальник Коломийського управління освіти Марія Грицан. Доповненням стала ще й грошова нагорода - більше трьох тисяч гривень. Премію педагогу зі стажем дали за вдосконалення і розвиток системи освіти на Прикарпатті. Нагорода такого рівня у Марії Грицан - перша.



"Обдарованість року - 2011". Таке загальноміське свято провели в спеціалізованій школі №1. Це своєрідний підсумок роботи вчителів та навчання учнів протягом року. Такий захід відбувається вже вчетверте. Проте, цьогорічне має особливе фінансове забарвлення -- кращі педагоги та школярі отримали матеріальну нагороду за працю від міського голови Коломиї Ігоря Слюзара.

 
Форум » Робота Управління Освіти » Наші досягнення » Відео матеріали
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: