Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 18:29
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 107 108 109 110 111 ... 176 177 »
Ти знаєш, що ти — людина?.. Ці, по-симоненківськи прості та доступні, але з глибокою філософською наснаженістю, могутньою гуманістичною напругою слова стали епіграфом урочистого закриття обласного туру XXІ всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016».

Непомітно пролетіли конкурсні дні. Радість і хвилювання, гордість за колег і щастя від спілкування з учнями супроводжували конкурсантів упродовж цього відрізка часу. Конкурс став саме тим акордом, який налаштував серця і думки освітян на вияв кращих рис учительства через творче суперництво, визнання та пошанування. З вітальним словом звернувся до всіх учителів голова оргкомітету, директор Департаменту освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віктор Євстахієвич Кімакович. Він побажав конкурсантам подальшого творчого розвитку, наснаги та успіхів.

Щирі слова вдячності на адресу конкурсантів прозвучали від заступника директора департаменту Івана Васильовича Будзака, ректора Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Романа Миколайовича Зуб’яка. Усіх учасників, лауреатів та переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2016» було урочисто нагороджено дипломами та грошовими преміями.

Місто Коломия представило для участі в обласному етапі конкурсантів у номінаціях «Математика» та «Англійська мова». Кузюк Ольга Йосифівна, учитель математики ЗОШ І-ІІ ст. №10–творчий, перспективний педагог, участь у конкурсі для неї стала першою сходинкою до професійної майстерності, майбутніх досягнень та перемог. Лиско Надія Миколаївна, учитель англійської мови ЗОШ І-ІІІ ст. №6 імені Героя України Тараса Сенюка увійшла в п’ятірку кращих учителів області в номінації «Англійська мова» та здобула почесне звання лауреата обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2016».

Бажаємо талановитим, творчим, креативним педагогам творчої наснаги, невичерпної енергії та нових педагогічних звершень!
Додав: gravolan | Переглядів: 421 | | Дата: 08.04.2016

"П'ять мов любові". Батьківську конференцію під такою назвою провели у ЗОШ №3. Такі заходи - вже добра традиція для цього навчального закладу. Адже і вчителі, діти, і їхні батьки - це велика і дружня шкільна родина. Тут спільно вирішують різні проблеми, думають про розвиток учнів та корисне спілкування.

Додав: gravolan | Переглядів: 419 | | Дата: 05.04.2016


Вітаємо переможця IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства!
Лесюк Христину, ученицю 11 класу НВК № 9 "Школа-природничо-математичний ліцей" (вчитель: Павлюк Надія Володимирівна) - ІІІ місце.
Додав: gravolan | Переглядів: 479 | | Дата: 04.04.2016


Вітаємо переможців IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології!
Огородніка Назарія, учня 10 класу ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 (вчитель: Мацьків Марта Мирославівна) - І місце;

Мизюк Ірину, ученицю 10 класу НВК № 9 "Школа-природничо-математичний ліцей" (вчитель: Бонарєва Світлана Олександрівна) - ІІ місце.

Музичука Олексія, учня 8 класу НВК № 9 "Школа-природничо-математичний ліцей" (вчитель: Бонарєва Світлана Олександрівна) - ІІ місце.
Додав: gravolan | Переглядів: 644 | | Дата: 04.04.2016

21 березня відбулася благодійна ярмарка, організована благодійним фондом підтримки дітей та молоді з інтелектуальною обмеженістю "Крокус". Дійство проходило в рамках Дня людей з синдромом Дауна і мало на меті привернути увагу до потреб осіб з обмеженими можливостями.

Ярмарка проходила на площі біля музею "Писанки", щоб зацікавити максимальну кількість покупців. Небайдужі коломияни та гості міста мали змогу переглянути фотовиставку, долучитися до активних забав та ігор, а також придбати вироби ручної роботи та різні смаколики. Вилучені кошти "Крокус" планує витратити на потреби людей з обмеженими можливостями. До організації дійства долучилися депутат обласної ради Б.Станіславський ("Оберхліб"), депутат міської ради В. Андрейченко, Коломийський інститут ім. В.Стефаника, а також учні Пилипівської загальноосвітньої школи, Коломийської гімназії ім.М.Грушевського і студенти Коломийського педагогічного коледжу.

Голова фонду Масевич Любов Дмитрівна каже, що головною метою організації на даний час є привернути увагу громади до людей з обмеженими можливостями і позбутися стереотипів про "інших" людей. У Коломиї немає інклюзивного навчання, і запровадити його неможливо одразу, адже треба кваліфікованих вчителів, які вміють працювати з такими дітьми. Можливо, з наступного навчального року будуть проводитись певні нововведення, на що дуже сподівається Любов Дмитрівна.

21 квітня "Крокусу" виповниться 10 років, тож в планах ще одне свято.

Ксенія Бундзяк, учениця 11 класу Коломийської ЗОШ №2
Додав: gravolan | Переглядів: 494 | | Дата: 30.03.2016