Вітаю Вас Гість!
Понеділок, 06.05.2024, 05:06
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 98 99 100 101 102 ... 176 177 »
Наймасштабніший освітньо-культурний проект із залученням іноземних волонтерів GoCamp 2017 розпочато!


Влітку по всій Україні пройдуть пришкільні англомовні табори, де діти перебуватимуть в багатокультурному середовищі, навчатимуться спілкуватися без бар'єрів, критично мислити та бути толерантними до інших.
Ми шукаємо школи, які готові долучитись до проекту і запросити до себе іноземного волонтера, взяти участь у розробці унікальних міждисциплінарних програм, спрямованих на всебічний розвиток школярів, а також забезпечити для волонтера host family.
Не проґавте шанс долучитись до освітніх змін в Україні!


Станьте школою GoCamp та подаруйте своїм учням канікули, які змінять їхнє життя!


Реєстрація для шкіл за посиланням:
http://gocamps.com.ua/ua/school


#GoCamp2017
Додав: gravolan | Переглядів: 465 | | Дата: 17.10.2016


Козацтво – то світла сторінка у книзі,
Що наші діди написали шаблями.
Хоч кров’ю скропилась, полита сльозами,
Та світлом Христа засіяла над нами.


Багато віків творить свою історію й культуру український народ . Крізь століття лине слава про відважних козаків, гідних синів вільнолюбного народу. Знання свого родоводу , історичних надбань нащадків є сьогодні так необхідні для піднесення національної гідності, для використання кращих традицій у сучасному житті.

Тому вже багато років поспіль у Коломийській ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 ім. Т.Г.Шевченка проходить захід, який став традиційним, - «Посвята у козачата» учнів 1-их класів. 12 жовтня до Козацької Ради дитячої організації «Сокіл» було прийнято понад 80 першокласників. Свято проходило напередодні Дня українського козацтва та Покрову Пречистої Богородиці у рамках військово- патріотичної гри «Джура». Привітати малят прийшли гості: о.Віталій Марук, священик Катедрального собору Преображення Христового та учитель історії школи, учасник бойових дій в зоні АТО Дмитерко І.А. До заходу ретельно готувались не лише малі школярики, які вчили віршики про козаків, співали й танцювали, але й їхні батьки. Зал майорів від різнобарв’я національних костюмів.

Свято організували та провели педагоги-організатори школи Обушак Р.В. та Томенчук Л.М. Сподіваємось, що такі заходи сприятимуть формуванню національної гордості, моральних якостей громадянина-патріота.


Довганюк Т.Т.,
заступник директора з виховної роботи
Коломийської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5
ім. Т.Г.Шевченка



Додав: gravolan | Переглядів: 412 | | Дата: 15.10.2016

Відбувся міський огляд-конкурс стройової, національно-патріотичної пісні та строю учнівської молоді, присвячений Дню захисника Вітчизни, Дню українського козацтва та 74-й річниці створення Української Повстанської Армії

Протягом багатьох років наші пращури боролися за свободу і мир на рідній землі. Багато патріотів-героїв віддали життя за любов до України. З метою вшанування пам’яті борців за волю і незалежність України, виховання у молодого покоління патріотичних почуттів, гордості за нашу державу, збереження історичної пам’яті та визначення кращого вишколу колон учнівської молоді 13 жовтня 2016 року на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 імені Героя України Тараса Сенюка відбувся міський огляд-конкурс стройової, національно-патріотичної пісні та строю учнівської молоді, присвячений відзначенню Дня захисника України, Дня Українського козацтва та 74 річниці створення Української Повстанської Армії. Учасників конкурсу привітали начальник управління Л.Бордун, спеціаліст управління освіти І.Мельник, директор школи Л.Семенюк та учитель предмету «Захист Вітчизни" В. Ребенчук

Команди навчальних закладів нагороджено грамотами управління освіти:
за І місце – команду НВК №9 «школа природничо – математичний ліцей»;
за ІІ місце – СШ І-ІІІст.№1 ім.В.Стефаника та ЗОШ І-ІІІст.№3;
за ІІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ст. №6 імені Героя України Тараса Сенюка та гімназії ім. М. Грушевського.


Сохранить
Додав: gravolan | Переглядів: 337 | | Дата: 13.10.2016

Відбулося чергове засідання ради лідерів учнівського самоврядування ( КРУС ). Координатор за діяльністю Ради учнівського самоврядування Мельничук І.В. провела тренінг для лідерів учнівського самоврядування « Лідер - це ти ! » Метою проведеного заходу було: залучення учнів до занять школи лідера; демонстрування лідерського потенціалу кожного учасника; сприяння усвідомленню свого лідерського потенціалу ; ознайомлення учнів з теоретичними основами лідерства, стимулювання уяви учасників у пошуках свого розуміння лідерства.

Тренінг є найбільш вдалою формою передачі і засвоєння знань для самоврядування. Лідери мають вчитися самоврядуванню в стислі терміни, тому такі заняття, найбільш ефективні для оволодіння знаннями необхідними для управління учнівським колективом. Це дало можливість учням ближче познайомитись один з одним. На завершення тренінгу учні підготували пропозиції щодо подальшої спільної діяльності.


Запропоновані учнями проекти емблеми (КРУС) будуть представлені для обговорення у соціальних мережах.


Додав: gravolan | Переглядів: 437 | | Дата: 12.10.2016

07 жовтня школу-ліцей з діловим візитом відвідали Дятленко Сергій Миколайович, заступник директора департаменту загальної середньої та дошкільної освіти, начальник відділу державно-громадського управління освітою, Будзак Іван Васильович, заступник директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА та Бордун Любомир Мирославович, начальник управління освіти Коломийської міської ради.

В ході візиту поважні гості поспілкувалися з директором школи-ліцею Ганною Пасічною, педагогічним колективом та ліцеїстами, оглянули мат.еріально-технічне оснащення кабінетів, цікавилися організацією навчально-виховного процесу. Одим із головних питань, яке обговорювалося під час зустрічі, було зміни, які зараз відбуваються в освітній галузі. Ганною Пасічною було зазначено, що школа-ліцей взяла курс на впровадження Концепції нової української школи, а вчителі початкової школи суттєво попрацювали над тим, щоб програма навчання для учнів молодших класів не була перевантажена тематично. Заступники директора школи-ліцею розповіли гостям про досягнення навчального закладу, про міжнародні програми та проекти, в яких школа-ліцей бере участь, похвалилися співпрацею зі школами-партнерами з європейських країн.

Сохранить
Додав: gravolan | Переглядів: 525 | | Дата: 12.10.2016