Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 23:54
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Навчальні заклади

Статистика сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід

Логін:
Пароль:

Останні оголошення

[23.03.2020][Термінові оголошення]
Оголошення про закриття тендеру
[20.03.2019][Листи Управління]
Про Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"
[18.02.2019][Накази Управління]
Всеукраїнський конкурс на кращий план-­конспект уроків природничих дисциплін із елементами медіаграмотності для 1-11 класів
[07.02.2019][Листи Управління]
Перелік міжнародних мовних іспитів результати
[05.02.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[30.01.2019][Накази Управління]
Про внесення змін до наказу від 28.12.2018р.№214-од "Про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників"
[30.01.2019][Накази Управління]
Про відрядження на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників Коломийської міської ОТГ у лютому 2019
[18.01.2019][Поточні оголошення]
Щодо проведення вебінару до Дня безпечного Інтернету
[17.01.2019][Листи Управління]
Керівникам закладів освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад
[03.01.2019][Поточні оголошення]
Літній табір з олімпіадної математики для талановитих підлітків

Корисні посилання

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 176 177 »
5 грудня у Коломийському ЗДО № 3 «Берізка» выдбулося засідання методичного об’єднання інструкторів з фізичного виховання закладів дошкільної освіти. Заняття з використанням ігрового стретчингу продемонструвала інструктор з фізичної культури Лазарук Надія Іванівна, яка показала результативну роботу з вихованцями старшої групи, поділилась досвідом роботи щодо особливостей проведення занять з ігрового стретчингу.

Стретчинг – це система вправ спрямована на статичну розтяжку хребта і м'язів тіла. Ці вправи відмінна профілактика порушень постави, плоскостопості та ін. Така методика активізує кровообіг і захисні сили організму.


Додав: News | Переглядів: 301 | | Дата: 28.12.2019

27 листопада 2019 року відбулися обласні інтелектуальні ігри «STEM» на базі ліцею №23 імені Романа Гурика Івано-Франківської міської ради. В Іграх взяли участь 16 команд закладів загальної середньої та позашкільної освіти Богородчанського, Городенківського, Долинського, Надвірнянського районів, міст Болехова, Коломиї, Яремче, Івано-Франківська, Тлумацької міської ради ОТГ та вихованців Івано-Франківського обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.Команда «Вектор» Коломийського ліцею №1 імені Василя Стефаника Коломийської міської ради з результатом 11 балів (найбільша кількість набраних балів – 13) пройшли у другий тур Ігор та потрапили у шестірку кращих команд.
Склад команди:
1. Золотарьов Іван Андрійович, учень 11-Б класу;
2. Клим’юк Лідія Юріївна, учениця 10-В класу;
3. Онищук Степан Віталійович, учень 10-В класу;
4. Дмитерко Ольга Іванівна, учениця 10-В класу;
5. Криворучко Ілля Валерійович, учень 11-А класу.


Додав: News | Переглядів: 249 | | Дата: 28.12.2019

Ми не робимо дітей щасливими, якщо просто дозволяємо їм приймати доброту на свою адресу. Але ми зможемо виростити їх відчуття щастя, покращити сприйняття самих себе, їх внутрішній комфорт і самоповагу, зменшити кількість проявів насильства в їхньому середовищі та збагатити їх дружбу, якщо почнемо навчати їх самих бути дарувальниками добра.Про роль сімейного виховання і про розвиток такої моральної якості як доброта розмовляли батьки вихованців старшої групи «Бджілка» Коломийського закладу дошкільної освіти №7 «Росинка» під семінару-практикуму «Мистецтво виховувати в дитині доброту», який провела вихователь Кермач Уляна Юріївна.


Додав: News | Переглядів: 306 | | Дата: 28.12.2019

З 18 по 22 листопада в Кривому Розі відбувався фінальний етап ХVІІІ Всеукраїнського турніру юних інформатиків, у якому змагалися 17 команд з десяти областей України (Харків, Київ, Дніпро, Закарпатська обл., Хмельницький, Волинська обл., Житомир, Кривий Ріг, Донецьк). Коломию представляла команда «Kolomyika Dynamics», до складу якої увійшли учні Коломийського ліцею ім. М. Грушевського та Коломийського ліцею №1 ім. Василя Стефаника (Андрій Филипюк (капітан команди), Максим Михасюта та Іван Золотарьов).



- Розкажіть про турнір. З яких етапів він складався? Який з них найважчий і чому?

Іван Золотарьов:
Турнір складається з трьох етапів: розробка програмного забезпечення (домашнє завдання) та його захист, розробка примітивної гри за наданим технічним завданням за 5 годин і вирішення олімпіадних задач. Вочевидь, найоб’ємнішим і відповідно найважчим є перший етап. Він має найбільшу вагу в загальному оцінюванні, а його завдання треба виконувати впродовж тривалішого часу у порівнянні з двома іншими.

Андрій Филипюк:
А ще у першому етапі потрібно за короткий час встигнути розказати все про великий проєкт та ще і його продемонструвати.

- Це вже другий Всеукраїнський турнір, у якому ви берете участь. Що для вас змінилось цього року?

Андрій Филипюк:
Небагато, майже все те саме. Хіба що цього року зайняли 4 місце, і нам зовсім трішки не вистачило до третього.

Іван Золотарьов:
Перше, що впало в очі, – це величезна різниця в завданнях. Вони значно ускладнились, проте це зробило турнір цікавішим. І звісно, місце проведення. Якщо минулого року все відбувалось у добре знайомому Івано-Франківську, то цього року ми їхали у зовсім нове для нас місто, до іншої частини України.



- Як вам Кривий Ріг?

Андрій Филипюк:
Особисто мені сподобався: довге, просторе, динамічне місто, у якому багато цікавих закладів та парків - зелених зон для відпочинку мешканців.
Іван Золотарьов:
Популярний серед місцевих жителів афоризм: «Кривий Ріг – місто, довжиною в життя» гарно описує всю його сутність. Кривий Ріг й буквально дуже довге місто: 85 км з півночі на південь. А в переносному значенні: його історія – історія розвитку одного з найбільших промислових центрів України, яка хоч і не є доволі тривалою, однак має безліч цікавинок та захопливих подій. Кривий Ріг є типовим пострадянським індустріальним простором, який водночас має певний урбаністичний шарм.

Своїми враженнями також поділилась Ніна Филипюк (керівник команди у фінальному етапі): «У таких турнірах важливим є не тільки організація самого турніру, а й дозвілля. Адже діти повинні не тільки працювати, а й гарно відпочивати. Для цього організатори зробили все можливе. Екскурсія містом була чудовою. Ми відвідали єдину в Україні 3D-відеогалерею Міського історико-краєзнавчого музею. Під найбільшим у світі квітковим годинником побудована галерея, де демонструють ролики про історію Кривого Рогу та самої України. Прогулялись кварталами Кривого Рогу (їх близько 200). Цікаво, що жителі міста не можуть сказати, де знаходиться той чи інший квартал».



Галина Максим'юк (тренер та керівник команди на обласному етапі): «Хочемо подякувати за підтримку компанію SoftServe, IT-компанію ABillS та Андрія Гулая»
Додав: News | Переглядів: 263 | | Дата: 28.12.2019

Інформаційно-методичний центр управління освіти Коломийської міської ради підбив підсумки ІІ (міського) етапу обласного конкурсу іграшок-сувенірів. Участь у конкурсі взяли заклади позашкільної освіти (Коломийський будинок дитячої та юнацької творчості та Коломийський навчально-виробничий центр творчості учнівської молоді) та загальної середньої освіти міста Коломиї та приєднаної територіальної громади (Коломийський ліцей імені М.Грушевського, Коломийський ліцей №1 імені В.Стефаника, Коломийський ліцей №3, Коломийський ліцей №5 імені Т.Г.Шевченка, Коломийський ліцей №8, Коломийська гімназія №10, Товмачицький ліцей Коломийської міської ради та Саджавський ліцей Коломийської міської ради). Дитячі роботи були представлені в трьох вікових категоріях та у двох номінаціях - традиційна й сучасна іграшка.

Творчі роботи були виконані в різноманітних техніках з різних матеріалів. Кращі роботи подано на ІІІ (обласний) етап конкурсу. Бажаємо юним талантам перемоги в обласному етапі конкурсу!!!Розвивайте свій творчий потенціал та втілюйте в життя нові ідеї!

 
Додав: News | Переглядів: 222 | | Дата: 28.12.2019